Jag e sämst jag vet

USCH FY LENA detta är inte bra, att inte uppdatera bloggen på nästan en hel månad SKÄRPNING nu asså. Vet inte var jag ska börja men denna månaden har varit intensiv, jag har lite hemligheter men dem kommer sen hehe. Jag är lat och trött och orkar inte ens plugga just nu, vi har sååå mkt att göra och inga lov har vi heller FUSK. Jag har bara 5 månader kvar typ av min skola sen blir det lite ledigt innan man ska på det igen, ska läsa lite kurser har jag tänkt mig.

Ja ja nog om detta tradiga, jag har haft en underbar julhelg med firande och jobb på juldagens natt så man har inte festat eller gjort ngt annat som typ 99% av mina vänner har men ha ha ha alla mådd skit igår haha.....!!
Det är slut på festande för min del fär jag orkar inte och jag f¨år inte ut ett skit på det heller, mkt mysigare att sitta hemma och kolla film o äta gott. Jag börja väll bli gammal kanske el?

Nej nu så kommer min baby snart hem sen ska vi kolla lite film och bara mysa....God Natt pusss



Lat man är

Ja det är dåligt av mig jag vet men jag har allvarligt inte orkat skriva ngt just för att jag inte är inne i min bästa period, jag mår inte så bra och känner mig allmänt trött och sliten :( Det e vinter nu det e sååå mycket snö, slask och jag gillar det men jag behöver solen tror jag. Ska lägga mig i ett solarie det kanske hjälper lite iallafall.

Jag har iallafall insett en sak, det va på tiden iallafall!! Att min familj och min baby e dem som finns dr nr det verkligen gäller och jag har tröttnat, tröttnat på att folk alltid ska ha min hjälp men när jag mår dåligt så snackar alla om att dem finns där...JAHA men varför e  det typ ingen som ringt och frågat hur jag mår, om jag behöver ngt mm??? svara på den då!!! Jag ÄLSKAR min man och min son, jag ÄLSKAR mina systrar och jag ÄLSKAR min mamma o man. Jag ÄLSKAR min pappa!! Det finns en en del vänner i mitt liv som jag rensat bort och som jag till och med har tagit bort kontakten och jag är så stolt över detta för jag brukar inte klara av sånt. Jag vill bara att folk ska fatta vad som är PRINCIPEN, behöver inte vara så mkt men det finns PRINCIPER i min värld iallafall men alla verkar inte fatta detta. Man måste tänka sig in i den andres situation men de verkar inte alla göra. Nej jag kan inte skriva mer om detta för jag blir grymt arg och ledsen. Jag säger inte att jag e den bästa men jag vet att jag är en bra person och denna person ska man inte ta för givet!!!


Mitt nyårslöfte: Att jag ska tänka mycket mer på mig, ta hand om mig och skita i om folk försöker utnyttja min snällhet...nu jävlar ska ni få se...!!!


Helgen kommer bli en fin helg, på fredag idol mys med baby, lördag har Elias uppvisning på frigymnasterna på Arenan, jag ska hjälpa till och sälja biljetter. Sedan så drar vi raka vägen till Göteborg till Igors mamma för att sedan på söndag gå på Liseberg och deras julskyltning, få lite känsla av julen :) Sedan åker vi hem på måndag igen till tråkiga Halmstad.

Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera men jag har inte haft ork och det finns så mycket jag vill berätta men som jag inte kan, vill.....

Hörs snart Puss <3<3<3<3

Lite bilder smått & gott


Lilla Elias med Kusinen Lovelia <3


Min fina balkongslykta hos Lovisa


Jag poserar



Wiiiioooiiiooo


Wiiiiiiooooiiii


Elias och Igors mästerverk <3

Ja det va på tiden....


Det va ett tag sedan jag bloggade nu, varför det blivit så är för att jag inte orkat helt enkelt. Har ändå inte hänt så mycket intressant iallafall. Haft en del i skolan, vart med vänner och festade i lördags med Johanna m.fl. Känner migs så trött hela tiden och är allmänt deppig på livet, så idag shoppade jag lite men det va inte så mycket ungefär för 1000 kr inkl lite mat :) Har kidnappat min systers dotter Lovelia som jag ska ha hela natten, både jag och Igor bara älskar det sååå mysigt. Får hoppas att det kommer en i min lilla mage snart så vi kan få myyysa mycket mer.
Sen har jag fixat Elias rum och jag är nöjd och han bara älskar det, igentligen är det inte så speciellt men jag gillar det och han har sovit i sitt rum i två nätter nu utan att vakna och gå in till oss. Både tråkigt och tomt tycker jag hehe. Jag har aldrig vart hård med att han måste sova i sin säng för det kommer att komma av sej själv sen, finns viktigare saker att lägga ner min tid nr det gäller Elias. Vi har pyntat också såå mysigt att känna lite julkänsla :)

Lite bilder:





















Imorgon ska jag, baby och min pappa till Borås på begravning. Farmor har gått bort och det kommer var jobbigt imorgon och se alla ledsna. Det känns bra att min baby följer med mig så jag slipper åka själv med pappa och jag gillar inte att köra så långt ensam heller.

Hörs imon Puss <3

RSS 2.0