Lördag.... Soffan och Canal + och en jävla värk...

Sovit skit inatt, drömt heela natten så jag känner inte ens mig utvilad och känner mig bakis utan att ens druckit en endaste droppe. Elias hann bara ta på sej och äta frukost sen gick han hem till sin kompis som bor trappen bredvid för att spela Wii, han tar med sej sin kontroll så spelar dem emot varandra. Dem umgås såå mycket och jag hinner knappt se min son längre och ibland får jag tvinga han att vara hemma för jag vill vara med honom. Jag vet själv att kompisarna betyder mycket när man är yngre.

Igår var vi på kalas för min lillasyster fyllde 17 år, helt sjukt va tiden går snabbt (vill gråta) och vi pratade faktiskt om detta med vännner m.m och jag som alltid levt för min kompisar och alltid fått höra av min mamma och syster om att jag verkligen levde för mina vänner och sket i familjen. Men jag har kommit på att det inte alls är så nu som det var bara för mindre en 1 år sedan, jag ser min familj som det största och jag har insett att dem finna där alltid och när som helst. Man ändrar värderingar hela tiden ju äldre man blir och jag tycker själv att jag ändrat mig mycket den senaste tiden...!!! Efter kalaset så åkte jag och Elias hem och åt sen slängde vi oss i sängen direkt, baby satt uppe och kollade på Transformars, as bra film älskar den mkt hehe.

Idag är en sådan dag då man inte gör ett skit, jag har ont i magen och vill bara försvinna någonstans där det är varmt. Kanske en stooor äng med massa blommor där jag bara kan ligga och filosofera livet eller något. Det hände mycket igår och jag insåg själv att jag inte tänker ta det jag fick höra, det va hårde ord från ngn jag knappt känner och från en person vars familj jag försökt hjälpa så gott jag kunnat medans hon själv inte vart i närheten. Min syster och mamma har fått mig att inse att man får inte tillbaka det man igentligen behöver eller ska få, man får till slut bara skit för inget alls. Förr så brydde jag mig så mycket mer om att andra skulle må bra, att alla skulle gilla mig m.m men idag så är jag en mer egoistisk person och jag "slickar inte röv" på någon som absolut inte behöver detta. Jag har för första gången brutit en vänskap för inte så längesedan och jag va stolt efter detta, för den personen är så van vid att hon kunnat göra som hon vill och jag har ändå svansat efter henne. Jag tänker mest på min familj och min son just nu, jag har några få vänner som jag vet finns där och det e dem jag kännt länge. Dem vet vilka dem är och jag älskar er och finns dr alltid!!!

Nu ska jag bara lägga mig och kolla på tv lite, ska laga mat snart för Elias ska vara hemma nu kl 13 för att äta lite så han inte svälter, det hade ju vart hemskt. Blir väll lite lördagsgodis oxå, men jag köper inget nytt har ju sååå mkt godis hemma alltid. Kompisar klagar på oss eftersom vi har så mkt godis. Ska tillägga att Igor inte äter godis så det mesta är mitt haha...!!

Ha en bra dag alla kram <3

Förresten finns det ngt speciellt som jag ni vill att jag ska ta upp på min blogg, skriv här nere el maial på min fb......


Får man inte vara ärlig, måste vi alltid spela att allt e bra..!!

Får man inte vara ärlig längre, får man inte visa när man mår dåligt? Måste jag svara att jag mår bra om ngn frågar? Vad är det med samhället, är det Sverige som är så här eller överallt? frågorna är många. Jag får kritik på vad jag skriver, men varför ska jag få kritik på att jag skriver ngt personligt, e inte det mina problem..?
Ska ngn som redan har en massa problem men som försöker sopa detta under matten o lever sitt fina liv komma och säga det till mig. Jag har tagot hand om denna personens föräldrar nr det vart ngt, vart har hon funnits? Nej nu är det slut på detta, jag kommer inte hjälpa till mer och jag vill vara ifred. Att kalla mig psykopat gör bara att jag skrattar det e så komiskt :) Att man inte kan komma med ngt bättre en det är ett tecken på att orförrådet har tagit slut. Jag tänker inte lyssna på ngn av dessa mer för det e bara ett falskt liv och det ska varken jag eller min son leva i THATS IT. Må jag vara en psykopat men jag är iallafall en ärlig sådan, en sådan som står för att jag inte alltid mår jätte bra och att jag aldrig har det dåligt.

Varför alltid skämmas för saker som inte är bra, varför bara spela? Jag har alltid haft svårt för sådana här människor men vad jag tror är att man har dålig självkänsla INGET annat. Tror du på dej själv så har du inga problem med vad andra ska tycka. Jag hade kunnat säga till Reinfeldt vad jag tycler om honom om det hade vart något för jag är Lena och jag är ärlig, sen att jag ibland eller försöker lära mig att välja mina fighter mer. Jag vet att jag har två stora brister och det är min ärlighet och mitt kontrollbehov men också mitt temperament. Alla kan ju inte vara så perfekta som en viss person utger sej för att vara. Har aldrig mött en människa som brytt sej mindra om sina nära och kära bara för att leva sitt fina liv.

Detta är min bloggsoda dr jag skriver vad jag vill, när jag vill och jag nämner inga namn alls nu!!! Jag skiter i om denna persn tar åt sej för det e DU jaaaa just DUU!! Att jag idag inte pallade att hålla inom mig saker gjorde att jag sa det jag tyckt länge, detta e inte bara jag som tyckt men tyvärr så e din egna familj till och med falsk mot dej. Jag tar hellre att du säger att jag är psykopat en att inte säga det jag tycler till dej.

Detta är jag och om ni inte kan acceptera att jag är en ärlig person så är det bara att v'nda på klacken och inte prata med mig...

Good Bye!!!


Jag bär på en hemlighet....

Heeeeej alla saknade läsare

Jag har varit så dålig jag vet FÖRLÅT FÖRLÅT men jag är så trött, mår inte riktigt bra heller vill mest bara vara hemma och titta på tv och inte prata med någon just nu. Orkar inte vara social alls och jag orkar inte ens bli arg på Igor (då e det kris asså haha) Jag har haft en helt okej nyår men sovit för det mesta hehe, vart i tyskland hos Igors syster och henns kille, dem bor i Flensburg, precis vid havet och det är helt underbart fint där tycker jag :)
Eftersom jag inte mått så bra så har jag mest bara vilat och tagot det lugnt, vart med mina nära och kära.

Vi har en del i skolan nu och suttit med detta fast jag mår dåligt och idag fått skiiiiit nackspärr, jag har otur och det är inte meningen att jag ska må toppen:( Igår så hyrde vi Blue Ray filmer på biblioteket, visste inte ens om att dem hade Blue Ray men det blev fyra stycken för 60 kr en vecka och det va nya filmer :) så jag och baby hade filmmaraton iår kväll från kl 17-24 hehe as mysigt att bara få liga och vila och vara med min baby. Elias är hos sin pappa men kommer hem imon wiiiiiii saknar han så mycket vart ifrån mi i en vecka snart det e mkt. Men han har haft det så bra över nyår hos honom, roligare en han hade haft med mig som inte mår så bra och som bara vill sova. Det är inte kul att må så här som jag gör just nu för jag hade så gärna velat jobba oxå dem sms ju om tider hela tiden hade kunnat tjäna massa pengar ju men så är livet för Lena allt kan inte gå min väg som vanligt !!

Kom på mig själv med att jag inte ens ringer någon längre, det är inte likt mig men jag orkar inte vara social och dem som är mina vänner vet om att jag inte mår bra och respekterar detta :) Jag vill gärna träffa alla min underbara vänner men vill inte bara sitta där som en zombie och bara dra ner alla i en dålig stämning, lika bra jag är hemma då. Man kan alltid komma hem till mig om man vill men det är då på egen risk pom man vill komma hit haha. Jag har inte ens orkar städa och då är det något konstigt asså, ja som hatar att ha det stökigt asså.

En annan sak är att vi säker lägenhet men det finns ju inga och om det finns då är det en köpoäng på 3000 och det är helt sjukt ju, man får 1 poäng för varje dag man står i kö. Kan ni då fatta hur länge man stått i kö om man har 3000 poäng? Jag har 700 poäng haha kan inte ens få lägenhet här på Maraton ju, men skulle ju helst velat ha en större här men det är svårt. Ja man får väll bara vänta och se vad som händer, om det kommer något. Som jag brukar säga det kommer när det kommer:)

Nu ska jag och Lovisa äta mat, ska se om jag får i mig lite :)

Skriver mer ikväll, ska försöka att inte glömma nu sorry PUSSSSSSSSSSSSS

Jag och Leo (Igors systers hund)


RSS 2.0