Dåligt av mig

Har inte bloggat på en vecka men har sååå mycket att berätta så jag skriver ikväll, men det kommer att bli MYCKET att läsa så va beredda på detta. Allt från Elias rum till att jag avslutat vänskap med en gammal vän, men det känns så bra och jag är stolt över mig själv!!!

Ses sen <3


Ett tag sedan nu


Har ju en del att uppdatera men jag kan börja och säga att jag hade en underbar helg, lugn, rogivande och mycket egentid med min älskade son Elias. I fredags tog vi det bara lugnt, gjorde inte så mycket förutom att vi åt och myste i soffan och la oss tidigt. På lördagen gick vi upp tidigt och åkte till badhuset och träffade min syster med familj, det var jätte mysigt att får träffa min syster och att barnen kan leka lite. Efter detta så skulle hennes dotter Jasmin sova hos oss så Jonnys (syrrans man) dotter Cassandra ville också följa med och absolut kunde hon det, jätte mysigt ju. Min lillasyster kom senare så vi var fullt hus, Baby gjorde pizza med barnen och vi dansade och hade jätte mysigt allihopa. Jag och Igor älskar att ha barn hemma det är så roligt och underbart, man blir så glad av dessa underbara skapelser.

Jag och barnen såå underbara <3


Brottning på gång


Louize med Lillo mys pys <3


Pizza 1


Pizza 2

Vi hade en underbar dag, jätte kul <3

I söndags hade Elias gympa, frigymnasterna som han har varje söndag kl11-12. Han har vart med där nu i mer en 1 år och stod i kö i 2 år. Han har verkligen hittat det han gillar och jag är så glad för att han hittat sitt intresse, och han är så duktig är så stolt över honom. Han lyssnar, är disciplinerad men ändå lekfull och full av energi. Efter dem flesta hade gått gjorde han något som chockade mig och som jag önskar att jag hade filmat och haft som minne, han gjorde nästan en dubbelvolt helt otroligt asså.

Suddig bild på Elias på gympan vid samlingen




Efter gympan så åkte vi hem och åt Elias favvomat som är korvbröd med köttbullar, ååh ja det är riktigt gott om man inte är så glad i korv. Första gången så frågade jag Elias vart han fått det ifrån då svarade han så här : Men ahhhh mamma då, det gör vi på scouterna <3 söta söta fisen :)

Vi var senare och kollade på bio "Sammys äventyr" kan rekomender starkt för alla som har barn men även utan barn, fin musik, bra låtar och en underbart fin film, ska LÄTT köpa den i Blue Ray när den kommer ut. Verkligen värd att se så underbart fin är den :)


KOLLA TRAILERN !!






Efter filmen var vi helt slut, en lång men underbar helg med nära och kära, är så tacksam att jag har mina nära, min familj för jag är så glad i er närhet och alla barn ni är underbara ÄLSKAR ER, skyddar er till döden :)


Så kommer vi till idag !!! Jag
 vaknade med ont i magen, ledsen och allt man kan vara. Jag ringde min storasyster och hon gjorde mig lite gladare genom att följa med mig att handla lite til Elias rum som dem ska måla om imon. Det kommer bli såå fint, riktigt killrum :) Beställde två nya hyllor till honom också på jysk.

Köpte sängkläder, filt och madrassöverdrag


Två av dessa hyllor beställda :)


Elias vackra rum


En del av vårt hem (Paniiiiiik)


Jaha nu har jag uppdaterat, har en massa tanker men skriver ner dem sen när jag hinner, ska på möte med föräldrarföreningen nu snart, fullt ös medvetslös el?


Rip min kära Farmor


Idag fick min farmor somna in, gå vidare till något annat. Jag vet inte vad jag ska säga mer en att vi ses men vart och när det vet jag inte. Jag och min farmor har aldrig haft jätte bra kontakt men jag har alltid gillat henne och vad jag vet så i efterhand så uppskattade hon att jag och Elias va där för några år sedan. Jag vet att jag inte vart den bästa på att höra av mig och att vi inte haft den bästa kontakt. Jag skickar en tanke till min släkt i Borås och till min kära pappa som är där nu. Han va så ledsen när han ringde och jag ville bara vara där och krama om han, visa att jag älskar han vare sej han är alkholist eller inte. Min pappa har förlorat sin mamma idag, han har ingen av sina föräldrar kvar nu och det går inte att tänka sig hur det kan vara. Tänk alla minnen man har med sin mamma och att man inte kommer träffa sin mamma mer här på jorden iallafall. Jag är tacksam att min pappa har sin släkt i Borås som nu kan stötta honom. Jag ska hämta honom nästa helg så innan det ska jag städa hans lägenhet, fylla hans kyl och köpa en fin blomma. Jag kommer att befinna mig hemma hos han så mycket jag bara kan, för han behöver mig och mitt stöd. Jag vill inte att han ska sörja e ensamhet ABSOLUT inte. Jag vet att om jag låter han vara ensam kommer han dricka ihjäl sig och jag kan sätta lite stopp för det iallafall. Jag vet att en del tänker att jag inte ska tänka på att han ska dricka m.m men jag är pappas dotter och jag vill finnas där.

Tankarna far i mitt huvud angående detta att folk går bort, jag har förlorat en del kompisar, släkt och livet känns tråkigare. Jag vill inte förlora någon mer nu, fast jag vet att det kommer att komma tråkigt nog. Jag kommer försöka uppskatta mina dagar med dem jag älskar och inte bråka, eller säga elaka saker. Jag vet att dem som jag har förlorat har det bra idag vart dem en befinner sig. En annan sak är att julen är inte en kul helg då alla jag känner har gått bort under vintern varför? det är något konstogt med vintern, julen men vad vet jag inte tyvärr. Men under julen så myser man men under högtider så tänker man mycket på dem som fattas. Jag kan förstå min släkt i borås som alltid firat julafton med farmor, i år blir det en tom jul något som fattas för dem :( samma som när morfar dog det var TOMT och det va ingen jul.

Sussi, Siv, Christer mfl är er evigt tacksam att ni tar hand om pappa, det känns skönt att veta att ni finns där :)

Kram alla
!!

En morgon med snö..!!


Vaknade på gott humör idag och ingen värk i kroppen, kändes jätte bra att få vakna och känna sig tacksam för mitt liv "lyckorus" kanske. Har plockat som vanligt här hemma och packat för vi ska till badhuset snart med min kära storasyster med man och barn :) Alltid kul att få träffa syrran med familj, vi har så mycket att prata om och har alltid som oftast kul. Vi kom på att vi inte har så mång foton på oss nu när vi är äldre så detta måste vi ju fixa HELT KLART, inte bra alls ju. (när vi är äldre menar jag) Idag ska ska min systerdotter Jasmin och min lillasyster Louize sova här inatt så det blir fullt hus här hemma ikväll. Ska handla lite mat, vet inte vad jag ska laga ikväll men det blir nog min gratäng med potatis, tomat och köttfärs. Baby jobbar som vanligt, jobbar till kl 16 idag så man hinner se han några timmar iallafall.

Elias spelar Gustaf på Ds


Ja snö har vi fått åh det är mysigt men det hade inte varit helt fel att åka till Hawaii eller något just nu, men det går inte att bara åka tyvärr :( Jag har sagt att den dagen jag fått ett fast jobb så ska vi åka två veckor varje vinter, det behöver jag då jag har lätt för att bli8 deprimerad av vintern. Det finns ju inget ljus, kanske ska gå i ljusterapi eller testa iallafall. Någon som vet något om detta? kostnad? Men jag vill ta upp julsakerna, sätta på julmusik och bara få känslan av vintern.

Vintern har kommit till Maraton


Det STORA felet och den största ångesten är att jag tänker på morfar extra mycket nu under jul för han gick bort fredagen den 13 december och vi hade begravning dagen innan julafton :( Men jag ska dit och lägga blomma och en nalle tänkte jag, han ligger på en minneslund så han har ingen gravplats.

Foto på foto, inte så bra men detta är jag och Morfar när jag va liten <3

Vad jag saknar dej morfar, trodde aldrig att det kunde vara så här, här är en låt tillägnad dig
 


Baby älskar glögg och jag gillar absolut inte det tyvärr, har försökt lära mig men det går inte:( men han har i många år köpt årets glögg på systemet så jag köpte årets till han med saffran smak och han blev så glad :)




Impulsiva Lena


Fick panik jag måste ha något att längta till, så jag bokade en resa för någon timme sen :)
Blir samma hotell på Cypern sist men jag älskade det hotellet och jag älskar Cypern, tyvärr gillade jag cypern mkt bättre en Turkiet. Cypioterna är sååå trevliga och inte alls så på hela tiden ME LOVE CYPRUS !
Men jag får vänta ett tag ända till maj och då e det ju varmt här men maj är en riktigt bra månad att åka iväg, man hinner bli lite brun och eftersom jag jobbar sommaren så e det bra att komma bort i maj innan jag börjar jobba:) Jag längtar nu, ska ju betala en viss del nu sista november men inte så mycket så vi delar på det jag o Baby. Men vi kan ändra oss för vi har avbeställningsskydd så vi får byta resa om vi hittar ngt annat. Jag vet inte land som jag vill åka till förutom Cypern, jooo Thailand mm men det får vänta kan inte vara borta två veckor under skoltid tyvärr. Det får komma när jag har semester ngn gång :)

Vattengympan på hotellet :)

http://www.ving.se/cypern/ayia-napa/panthea-village
Länk till hotellet <3



Sa till min baby att jag vill att han ska uppfylla min dröm att få åka som volontär till något land lååångt borta i två veckor, men det kostar över 22 000 kronor hehe men jag kan alltid önska ju:) Efter alla våra resor hade jag faktiskt kunnat göra detta. Men den dagen jag har fast jobb så ska jag spara och sen åka, thats it! sjukt att det ska kosta så mycket nr man vill hjälpa till.. :(


Trött ååååh trött

Varför har man inte mycket pengar fööööör? jag vill resa, öppna barnhem och rädda djur. Jag vill jag vill o jag vill !!!!!!
Jag orkar inte med detta land mer, vad ska jag göra då? ngt bra råd någon?
Idag är det fredag och jag har kommit till en period nu då jag bara vill resa till ngt varmt, sitta vid havet med en kall drink och bara filosofera och bara VARA. Snälla varför kämpar man hela tiden med skola när man inte kommer någon vart, man blir aldrig rik ju. Jag är bara trött på vädret ska nog gå i ide som en björ shiiiet va nice det hade vart eller hur? Slippa denna mörka tiden inte alls kul ju :( Nej jag har inget bra att skriva idag så jag lägger ner detta NUUUUU.....


Åååååååh jag vill Nuuuuu !!!!


Många bollar i luften


Jaha vaknade halv 10 Oooops skulle tvätta kl 8 men sprang ner till stugan och slängde in tvätten, känns så gott att få rena kläder. Plockat, torkat rent och allt som hör ihop är väll en stor del av vad jag gjort idag :( Nu sitter jag här med kyckling i ugnen och hårfärg i håret, kliar lite i håret men det värsta som kan hända är att håret ramlar av eller? hehe. Ska hämta Elias på fritids snart sen ska vi hem till mamma som ska passa honom för idag ska jag och Lovisa på bio med alla våra tjejer från "vänner imellan" ska bli mysigt faktiskt. Sen ska jag hem till pappa för han är hemma nu efter att varit uppe hos farmor i Borås, så han och min farbror är här tills imorgon sen ska dem tillbaka till Borås igen. F-n jag som trodde pappa skulle komma hem efter helgen, tänkte fylla hans kyl med massa gott och sen köpa en fin blomma så han blir lite uppmuntrad när han kom hem men får väll göra detta sen nästa gång då.

Jag färgar håret, svart som vanligt


Kyckling med lite champinjoner och morötter


Vika tvätt Wiiiii vad kul


Nu ska man färga ögonbrynen också sen är jag snygg igen, men allvar så känner jag mig så ofräsch om jag har utväxt, inga färgade ögonbryn :) Hörs senare ikväll alla <3 Puss


Barnmisshandel, vi får inte blunda !!!


Jag såg denna och tänkte....

Ett barn sa till sin mamma "mamma jag målade dina lakan med läppstift" rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent. Hans lilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det "MAMMA ......JAG... ÄLSKAR ...DIG". Lägg upp detta på din status i en timma för att visa att du är emot BARNMISSHANDEL

Det gör så ont i mig att veta att det finns så många barn i detta land som blir slagna, varför ska man som barn eller som en individ få vara med om detta? Jag har själv en son och jag har gråtit av ilska, dragit mig själv i håret men ALDRIG gett han en smäll. Ett litet barn som inte kan försvara sig, som inte vet varför, som inte känner sig ngt värd why? Frågorna är många men jag vet att jag är STARKT emot detta, så alla ni som läser denna blogg skriv i mina kommentarer att ni gör detta, kopiera den text som jag lagt in här ovan och lägg på din blogg, facebook eller liknande. Man kan inte göra allt men man kan alltid göra något, att skänka en tanke hjälper inte dem utsatta fullt ut men man visar att man tänker på dessa stackars barn som lider varje dag av rädsla m.m. man är mer uppmärksam som människa om man tänker på detta. Jag blir så ledsen när jag tänker på att det kanske finns någon i min närhet som blir slagen eller som har det jätte jobbigt hemma, men man kan inte tänka på detta hela tiden heller. Ni som har någon eller vet någon som slår sitt barn eller är taskig psykiskt måste sätta gränsen, göra något innan det är försent.

Statistik:
2004 anmäldes 1 147 misshandelsbrott mot barn i åldern 0-6 år och 7 069 mot barn i åldern 7-14 år. Av de anmälda brotten var antalet uppklarade brott 613 för barn 0-6 år och 4 449 för barn 7-14 år.
Läs mer på sidan:
http://medlem.spray.se/svenne333687/resume0.html
Man ska alltid vara kritisk till sidor men här har man ändå en cirka summa.
Detta är anmälda misshandelsbrott, tänk på alla dem som inte anmäls då?




Jag tänker också på detta nu inför julafton, nyår m.m. Men tänk så många barn som fasar för denna dagen på grund av att föräldrarna använder alkohol, narkotika mer en annars kanske? Den dagen är för mig och dig är en underbar dag då man kan njuta med sina nära och kära MEN det ska vi inte ta gör givet att alla har Tyvärr. Jag skänker en tanke för alla utsatta barn som inte kan leva och bo i ett tryggt, kärleksfullt hem. Vi är många som tar det för givet men det är just det som är en av dem värsta sakerna, tycker jag ATT TA NÅGOT ELLER NÅGON FÖR GIVET!

På tal om detta så har jag lagat värsta soppan, duschat Elias, plockat och suttit vid datan hmmm hur hinner jag? ska lägga mig och kolla när Baby och Elias spelar Up på Ps3.

God Natt Kramizzz <3<3<3


Rika presidenter vs fattigt folk


Hade fått för ett tag sedan ett mail från min kära vän Manuela som jag inte tittat på förrens för någon dag sedan. Hur kan man blunda för sitt egna folk, en människa kan inte bli så blind det är så hemskt.

Människan är det värsta djuret av alla om jag får vara ärlig!


Titta på detta:








Sen ser det ut så här ute i samhället:





Palatset ägs och bebos av Zimbabves President - Robert Mugabe
Befolkningen välter på grund av brist på mat och mediciner, hans girighet dödar människor!!!




"För att ondska skall blomstra, är allt som behövs att goda människor inget gör"
Edmund Burke




Vill bara uppmärsamma er alla på detta, förstår inte hur han kan gå och lägga sig och känna att han är en bra man, president?


Jag har en känsla, ett tycke som kanske inte alltid stämmer men jag tror att människor med mindre pengar är mer givmilda, mer empatiska eller det kanske inte stämmer? Känns som dem som jag känner som har mindre pengar, skänker pengar, har fadderbarn eller jobbar ideelt!! Bara en uppfattning, men tänk att leva i det rika var härligt att kunna göra det du vill, när du vill men TÄNK vad jobbigt att alltid visa upp en fin fasad, sitt fina hus, sina nya fina bil och alltid ngn tävlan. Kan ju tänka mig att det är så och stackars jävlar som lever på lån för att leva så här, tycker synd om dessa människor <3







Är allmänt trött



Tjabba Tjena Hallåå

Har inte bloggat så mycket men jag är så trött hela tiden, bara allmänt trött på vädret, folket, mig själv jaa ALLT o ALLA hehe. Tycker livet är enformigt och nu nrä jag vet att vi inte ska åka iväg så är jag ännu med deppig blää fyy. Igor har sökt en annan tjänst på jobbet och vet inte om han fått den men vill gärna inte vara ifrån jobbet och jag har en MASSA i skolan så det går inte, får bli i april istället. Jag tycker bara att allt ser likadant ut varje dag och jag hatar verkligen det mycket, HATAR. Det måste hända något drastiskt i mitt liv annars går jag sönder snart, det är så Boooring nu. Min blogg är inte så glädjande att läsa idag kanske men man kan inte alltid vara glad och pigg, för om man är det så spelar man ett mycket bra spel.

EN ROLIG BILD <3



Sitter just nu i skolan och försöker komma någonvart med vårt utvecklingsarbete, känns inte heller så kul längre. Finns så mycket roligare att göra tex som att få ha praktik, det hade gett mig så mycket mer en detta, att sitta med en massa papper, statistik m.m. Men nu är det som det är och jag och Lovisa kommer att klara detta och ska fixa detta så är det bara. Har vi klarat det i snart 2 ½ år så klarar vi resten THATS IT!!! Ska ju som sagt läsa en termin till efter sommaren men det blir att pendla tror jag till malmö och det kostar en del men det är det värt så jag sedan kan söka dem flesta jobben då jag kommer har socialtjänstlagarna m.m. dem är viktiga tror jag, speciellt med det som jag vill jobba med. Jag undrar VARJE dag om jag kommer få ett jobb som jag brinner för, om min arbetsgivare på en intervju kan se att jag har sååå mycket att ge speciellt om jag ska jobba med ungdomar?? Det är en stor fråga och jag hoppas verkligen att jobb drömmen slår in någon gång i livet. Jag har starka tankar på att flytta uppåt i Sverige, som jag tidigare sagt så kommer kanske Jocke, Elias pappa att flytta tillbaka till Sthlm och jag har stått i kö på lägenhet i närheten av Sthlm i snart 6 år så man vet aldrig vad som händer. Har en stor lust att flytta, börja jobba ngn annanstans och bara starta upp något nytt med min Baby och Elias, men jag vill inte ta Elias från sin skola och sina kompisar som han älskar. Vi får se vad framtiden säger, bara ödet som vet detta tyvärr.

Pratade med en kompis precis jag igentligen skulle träffat idag men jag mår inte så bra idag som ni kanske läser så jag ska bara vara hemma och vila. Min kompis hade fått reda på en sak idag och jag hoppas och ber att det inte blir av för hennes skull. Men som jag sa så finns jag där alltid om hon behöver mig, och i denna situation så VET jag att min syrra också finns där till 100 %. Du vet vem du är och vem jag menar men vill inte lägga upp några namn pga hennes privata skäl. Men jag FINNS där dag som natt Pusss på dig J .....!!!!


Till dig J ...!!! Puss <3


Nej nu ska jag kanske göra något innan Lovisa slår ihjäl mig haha, nej men jag skriver mer senare har ju en del tankar som sitter där inne som jag inte fått rensa. PEACE!!!!


Oj nu va det ett tag sedan...!!


Tjohoooo alla snyggingar, fula, tjocka, smala, långa, korta och underbara människor
Det va ett tag sedan jag skrev nu wooooohoooo det har hänt mycket denna helgen, haft en lååång födelsedag från torsdag till igår (söndag). I torsdags var vi på badhuset och det har jag redan lagt upp här på bloggen, det dåliga med mig är att jag inte tagot foton på mer presenter men får skriva upp vad jag fick:)
I fredags bjöd min baby ut mig på middag på Verona, där jag åt laxpasta med vitt gott vin muums ( är så hungrig just nu mmm) Senare så drog vi hem till gulliga Johanna Hultstrand som bor i närheten av Verona, där va hennes mamma och syster och vi hade så trevligt i några timmar, vi åkte sedan in till stan där vi kollade läget på Morfars sedan så var vi på Bond och dansade vi hade mega kul. Inte ofta jag och Igor går ut så det va extra kul att få vara med sin baby ute och parta lite <3

I lördags så hade jag en underbar lugn dag, va hemma och gjrde inte så mycket alls men framåt kvällen åkte jag hem till Kryckan där vi va ett roligt, gott gäng. Drack, lyssnade på musik och bara umgicks. Valde att inte gå ut så vi stannade där men tog sedan en taxi hem vid ca tre tiden. Trevliga människor gav mig en underbar present EN BRA KVÄLL !!!
 
Hela gänget


Me, Joz and Emelie


Meeeeee hehe


Henke och Emelie




Igår söndags så kom min lilla familj pch firade mig fick presenter och vi åt sallad, kakor, bullar mm hade jätte mysogt. Älskar min familj och e så glad att vi inte spelar ngt som vi inte är utan vi e oss själva ch om ngn inte kan acceptera det så DRA !!! 



Familjen <3<3<3<3<3<3



Baby med min systerdotter <3



E för trött men återkommer sen Pusssss Alla !!!


Testa detta 118800

Jag sms till 118800

vem är Lena Broberg-Nordström och detta svar fick jag:

Lena Broberg-Nordström är en dam som vet hur man ska leva livet. Hon har ju trots alt övat ett tag nu. Hon är en livsnjutare och älskar att pröva nya saker. Bara häromveckan var hon nere i Karibien och dejtade en yngre namn vid Felippe. Nästa vecka funderar hon på att hoppa BungyJump naken. Ja ack sicken levnadsglad människa hon är. Vi på 118800 oroar oss bara en smula...När kommer egentligen hjärtattacken haha .....


Testa ni oxå hehe

Att vara någon men spela någon annan ?


Som sagt så är jag en sådan människa som tänker, analyserar mycket och ofta, när jag sitter i sängen som jag gör nu så kan jag läsa saker på facebook eller bara komma på saker som jag vill prata om. Just nu börjar jag tänka på varför folk inte är sig själva, står för vem dem är eller vart dem kommer ifrån varför?
Jag är uppvuxen på Nyhem men alltid vart utåt Andersberg, iallafall på den östra sidan och jag vet ju vart dem flesta kommer ifrån, om dem är från rika familjer, fattiga, invandrare, svensk mm. Idag när man är äldre så ändras man absolut det gör man men man behöver väll inte titta ner på andra människor eller spela något man inte är, har alltid fattat att dessa människor har dålig självkänsla som inte vågar visa vem dem är. Jag vet folk som växt upp med mig under svåra förhållande men som idag inte ens kan säga hej och som spelar något dem inte är, asså jag fattar ju att man ändras och mognar men den stilen som en del har den borde inte vara tillåten. Hur kan man glömma vart man är ifrån, varför skämmas vart du e ifrån, om du är fattig, rik eller om du har missbrukarfäräldrar. Man är ju värd precis för den du är inte för den du spelar, jag kan känna att denna staden är duktig ppå detta att spela att du har pengar, stå med dem som har pengar och spela ett spel som inte finns. Maåste man få bekräftelse av dem rika för att känna sig värd något eller? Asså jag accepterar alla människor men alla acceptera inte mig men det bryr jag mig inte om för jag är mig själv och den respekt jag får är ärlig men det får inte den som spelar någon annan. Filmen "Snabba Cash" är en film som stämmer in mycket på detta jag pratar om, okej att den spårar ur lite men den har likheter med det jag pratar om. Jag ser ju dagligen vilka som spelar och som inTE gör det, absolut att man mognar, skaffa sig andra vänner men varför sluta säga hej till dem som du faktiskt växt upp med och som kanske hjälpt dig under dina svåra perioder? Nej jag vet att det finns många som tänker som jag så jag är inte ensam, men jag vill ha svar på detta vad det kan bero på. Är det dålig självkänsla, är det att man aldrig blivit accepterad för den man va innan eller vad är det? Jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mig, om jag tar stor plats, pratar mycket m.m. för jag är LENA och om jag ska sitta tyst och bara vara fin så är LENA borta. Absolut måsta måste man anpassa sig men jag kommer ALDRIG ändra mig på något sätt så länge det inte gör illa någon annan person. Just därför älskar jag speciellt Sara för hon är alltid sig själv och hon skiter i vad folk säger, snackar och jag bara älskar det och det borde finnas fler som henne thats it!!


Jag & Älskade Sara <3


Likadant GOLDDIGGERS, asså brudar som bara vill ha det fina, rika och man ser verkligen det och det lyser igenom dem. Kan dessa brudar må bra, kan dem vara självständiga? nej jag tror inte det jag är ledsen men jag tror inte det faktiskt. Vad är det som gör att människor blir så här, är det för att man inte mår bra, dålig självkänsla ja frågorna är många?? någon som kan svara eller som tro sej veta varför kan ju svara här på min blogg? Jag har aldrig spelat och kommer aldrig spela, ta mig för den jag är eller stick I DONT CARE!!!

Detta var mina tankar idag och det finns mer men man ska ju orkar läsa också, jag älskar min blogg där jag kan få skriva av mig så gott att få göra det <3

Puss på er alla !!


Idag är det fredag


Jaha idag är det fredag och alla är så glada utom jag för jag har typ fredag hela tiden haha, nej men jag pluggar ju så jag lägger upp det lite själv. Jag måste erkänna att jag är trött på att vissa inte fattar att jag har såå mkt i skolan fast att det kanske inte märks, jag har JÄTTE mycket inre stress för saker som ska göras. Det är slutspurten i skolan nu känns det som. Vi håller på med utvecklingarbetet nu som jag säkert pratat om tidigare och sedan efter det sår har vi C uppsats till juni sen har jag min examen så gott, tänk att jag, Lena ska få en
Fil.kandidatexamen asså kunde man inte trott för några år sedan när man var som värst :) jag är stolt över mig själv och över det jag åstadkommit, jag tackar min son speciellt för detta då han fått mig att inse vissa saker coh sen tacka min mamma för hon stöttat mig genom alla åren. Jag funderar på att läsa socialrätt i Malmö hösten 2011 en termin på halvtid, det man kan göra är att läsa där så jag pendlar eller att man läser på distans. Distans är ju gott för då slipper man pendla men att åka dit är bra för då har man andra man kan läsa ihop med. Socialrätt innebär ju socialtjänstlagar mm och jag känner att det kan vara bra att ha om jag vill jobba inom socialförvaltningen m.m. Vi får se vad jag gör för jag vill också läsa Magisterexamen också och det är ett år då man gör D uppsats hehe. Jag har ju tre år kvar som jag kan läsa efter examen och det finns en del som jag vill läsa till så som lagar (socialrätt) men det blir en massa studielån men jag ser detta som en investering.

Nog om detta jag hade en jätte bra dag igår och är så tacksam att jag har mina vänner och familj, dem vet verkligen hur man visar sin kärlek och det är jag såå tacksam för. Idag så ska jag och baby ut och äta på verona sen ska vi kanske ta en tur på stan, kul att göra ngt ihop inte alltid man gör det ju :)

Ha en bra dag alla <3

En dag man absolut inte kan klaga på <3


Ja då e man hemma efter en kväll på badhuset, vill tacka Mamma, Putte, Fana, Linda, Lovisa, Johanna, Neili, Krille och Daniel som va rdär och för dem fina och söta presenterna jag fick :) Vi hade kul men vattenfys är inte att leka med ha ha. Jag orkade knappt halva tiden så jag satte mig i bubbelpoolen för att softa lite. Bastun dödade mig det va fööör varmt och jag trodde jag skulle svimma, men vi hade så kul och jag är så nöjd med att vi ändå blev några stycken. TACK alla som förgyllde min dag på badhuset.

När jag kom hem så hade baby gjort min favoritsallad mums mums, men nu är jag sååå trött efter denna dagen :) Fick paket av baby en JÄTTE fin ring som jag ska försöka att inte tappa eller ta sönder (har en tendens att göra det med smycken) denna ring ska jag alltid ha på mig och den ska jag bevara i all evighet.

Min fina ring som jag fått av min baby <3

Jag har inte den bästa kameran så man ser inte den så mycket men det är guld med diamanter i sååå fin !!!


Detta fick jag av söta Johanna, Daniel och Krille <3




Detta fick jag av Fana, Linda och Ghita, hoppas på vinst <3


Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av att jag har så många underbara människor i min närhet Puss


Måste skriva o skriva hehe


Jag blir så glad asså, finns tydligen folk som uppskattar mig. Min vän som jag lärde känna när vi började plugga Lovisa har skrivit så fint om mig på sin blogg ÄLSKAR henne så mycket en underbar. lugn tjej. Alla borde ha en Lovisa i sina liv för hon ger en lugn inverkan en underbar person.

Här har ni länken till vad hon skrev i sin blogg:
http://lovisaliljewall.devote.se/blogs/6684445/idag-aer-det-ingen-vanlig-dag-.htm

Här har ni hennes bloggadress om ni vill kolla in henne:
http://lovisaliljewall.devote.se

Bästa gumman <3



Sen har vi ju den underbara syster yster  mitt kött & BLOD Louize min lillasyster som nu är stor blä inte kul alls, hon har oxå skrivit på sin blogg om mig idag.

Här har ni länken till vad hon skrev i sin blogg:
http://ifen.blogg.se/

Söta Louize





Fan allt man gör och gjort som är bra ger dej det bästa i längden, KARMA det finns och jag vet att det finns jag har sett det, själv haft det mm.


Älskar er alla Puss <3<3<3


Idag e verkligen min dag <3


Min mamma skrev detta på sin sida på fb, asså man ser ju rakt igenom vilken enorm kärlek vi har till varandra i familjen åååååh jag e så glad över detta, idag e min dag och jag ska vara glad..!!!


Den 11 nov 1982 kl 12,45 (mitt i maten) föddes det en lite tjej,otroligt söt bebis, som fick namnet Lena efter storastysters docka. Jag var så lycklig, "det blev en tjej till Jippiiee"... Lena kom som "skjuten ur en kanon" o allt sedan dess har det varit "fart" på henne. Kan inte fatta att du blir 28 idag. Känns som om det var igår... Hoppas att jag får vara med läääänge till i ditt liv. Love u so much ♥♥

detta är inget vi bara gör när någon fyller år, detta gör vi alltid. Det finns en som fattas just nu det e min son Elias som är i sthlm och min Morfar som är i Nangijala Tyvärr <3<3<3<3<3

Flummiga jag som alla får stå ut med <3


Från min storasyster, kan man bli mer glad!!!


Under en dag som denna så tänker jag extra mycket på folk nära mig, vet inte varför men det är så. Min storasyster skickade detta till mig idag och mina tårar bara kom det är så fint, efter allt som vi gått igenom i vår familj alla bråk, alla skratt så är vi idag sååå nära varandra och skydda varandra till döden. Jag är så glad över att ha er så nära mig och jag ÖNSKAR att alla kunde ha det så som jag har det idag !!!



Detta skrev hon oxå:
Grattis på din födelsedag min älskade lillasyster. Tack för allt roligt vi gjort och tack för alla smällar jag har fått. Tack för att du finns och tack för att jag har fått dela mitt liv tillsammans med dig och jag hoppas att jag får dela framtiden tillsammans med dig. Tack för allt stöd och för att du har gett mig styrka när jag varit svag. Vi kan bråka och ha olika åsikter men jag vet att i slutet när det verkligen gäller så finns du där vid min sida och du vet att jag finns alltid där när du behöver mig. (Det har bevisats upprepade gånger att vi alltid finns där för varandra.) I`ll be there!!! Du och Jag har gått igenom så mycket under åren som har gått och vårt syskonband är starkt. en sak vill jag att du ska veta ingen är som du. Du är speciell. Nothing comperes to you my little sister. ♥ ♥ ♥





Detta är finare en alla presenter man kan få, tyvärr e det inget ljud men bara så underbar!!!! (vet inte vad det e för fel på ljudet men det e Jackson five  & sinead o connor !!!)





ÄLSKAR DEJ OXÅ MIN PUTTE !!!!!

Grattis till mig själv...


God morgon eller god middag :)

Idag är det min födelsedag och jag känner mig sååå gammal just nu 28 ÅR !!!Tiden gr så snabbt och jag uppskattar inte det alls blä. Redan inatt började alla säga grattis så prick kl 00,00 fick jag en meegakram av min baby innan han somnade sen fick jag ett samtal till och några sms och ännu mer på Fb. Man känner sig uppskattad men jag har alltid haft svårt att ta till mig bra saker om mig, om någon skriver eller säger något bra om mig det e jobbigt, varför vet jag tyvärr inte:( Igor gick upp tidigt idag och jag va halvvaken och lyssnade som ett barn, men Elias SAKNADES mycket men han kommer på lördag ju. Så efter en stund kommer han in med en tårta, stackare men jag kan inte äta tårta kl 7 på morgonen men han är föör söt han. Efter detta så åkte han till jobbet och jag blev ensam som vanligt :(

Fina tårtan (titta han har lagt 2 ljus och sen åtta ljus = 28 )







Jag ska senare till badhuset som jag sa tidigare i bloggen och det kommer bli så mysigt, kommer bli en mysig födelsedag :)



Har lite andra tankar idag om att ta någon annan för givet, varför är människor sådana att om man ger dem lillfingret så tar dem hela handen. Varför kan inte vissa ta ett nej, jag är skit dålig på att säga nej men jobbar med detta varje dag och har lärt  mig att säga nej fast att jag får samvetskval efter och mår skit dåligt asså. När jag inte mår bra eller känner att någon ta mig för givet så ringer jag ALLTID min mamma för hon vet hur det kan vara. Min mamma är min drottning, mitt allt nästan <3 Min mamma har inga fördomar mot någon som hon inte känner men kan vara precis om mig att tycler hon inte om n¨gon så visar hon det gansa tydligt. Mamma vet mycket om mina vänner men hon gillar alla vare sej dem inte alltid e dem mest skötsamma men hon vet ockås att många av dem har eller har haft det svårt. Hon vill hjälpa, stötta och vara en mamma till alla. Enda sen jag var liten har många av mina vänner stött sig mot min mamma. Jag och mamma har haft våra problem vi kunde inte leva ihop det gick bara inte och jag VET att min mamma haft det kämpigt med mig och min storatsyter sen e lite bebis. Jag och min syster har inte vart dem lättaste tjejerna och jag förstår mamma idag, hon har satt mkt bra spår i mig som jag för vidare. Jag älskar henne för att hon är den starka kvinnan som man kan ta luft ifrån så att man själv orkar. Mamma har haft mycket otur i livet men har idag en bra man, tre däöttrar som försöker göra allt det bästa och en mamma som fortfarande är i livet<3 Mamma är den person som jag ALLTID kan ringa dag som natt och skrika, vara edsen och hon finns alltid stående där för mig/oss. När jag tänker på att jag är ganslka fördomsfri så tror jag att jag fått detta från mamma eller? Jag har aldrig vart rädd för att berätta sanning för min mamma, vem jag umgås med och vad det är för personer. Men detta är ett tecken på att hon litar på mig, hon vet att jag är stark. Älskar dej mamma så mkt du är den mamman som jag önskar att alla har, den min ´st egoistiska personen som bara vill alla väl men skiter i sig själv (vilket vi inte alls gillar det vet du)


En låt till dig mamma, GLÖM ALDRIG DETTA <3





Tandläkaren


Jaha då har man vart med Baby hos tandläkaren men glädjen att bli av med tanden försvann när tandläkaren berättade att han ska gå på pencillin och sedan skära ut den nästa vecka fy blää. Jag ska inte säga så här men VARFÖR lyssnar aldrig ngn på vad jag säger? Jag sa till Igor för ett bra tag sedan att han måste gå till tandläkaren för det kommer sluta med att han får ta pencillin och det kommer att bli värre. Jag hade rätt men det hjälper inte mig ett skit nu då vi har gemensam ekonomi och detta är inga roliga pengar alls. Tråkigt att vi inte kan fira med vin imorgon på min dag eller fredag för han kan inte med pencillin :( men det viktigaste är att han inte har ont iallafall min baby. Efter tandläkarbesöket så var han tvungen att åka tillbaka, sjukt att man inte kan ta ledigt tre timmar om man dragit ut en tand, nu gjorde han ju inte det men om han hade gjort det. SJUKT !!!



Min pappa ringde och sa att farmor blivit lite dåligare, inte alls kul men jag kan tyvärr inte åka upp just nu och det känns skönt att jag vart där uppe och fått se henne och jag hoppas att hon vet att vi vart där också. (Hörseln är ju det sista man förlorar säger dem ju)<3

Nej nu ska jag laga någon mat sen ska jag och Emelie lämna katterna till en annan tjej som ska ta över dem ett tag, känns lite konstigt men man vet ju att dem är i närheten. Skönt för Emelie att lippa dem lite för hon gillar inte ens katter igentligen stackaren. Men som jag skrev till Emelie idag att katterna har gjort en bra sak, dem har fört oss ihop ju vi har fått mega bra kontakt och jag gillar henne grymt mycket en bra vän :) 

Sen är det bara vila
för imon är det min födelsedag wiiii vad gammal man börjar bli nu blää 28 år fy f-n asså, jag har hunnit med det viktigaste iallafall och det är att jag fått mitt barn. Men jag vill ha ett med Igor så håller tummarna att jag kan bli gravid snart så det blir en liten till så mysigt tycker jag. Det kommer bli en bra vecka känner jag, fast att jag fortfarande är lite deppig :( men imon ska jag och några andra till badhuset, dem har vuxenkväll där då man först har vattenfys, sen har dem arombastu, honungspeeling mm och detta ska bli mysigt tycker jag och en lugn kväll på min dag, mamma och syster ska antagligen med och det kommer bli mysigt att träffa dem. PÅ fredag är det min och Babys dag sen lördag är det BooOooOm PARTY med Emelie mfl. Kommer bli så bra så:) En sak är att man tänker inte på sin födelsedag som man gjorde förr, då va jag helt nervös och kunde inte sova, varför blir allt tråkigare? Kanske för att man inte får lika mycket presenter eller? ha ha ha skojsar bara.
Puss på er alla läsare.....!!!

Min tårta till Igor på hans dag för ett år sedan


Blandade bilder <3

Ville bara lägga upp lite foton, alltid kul med bilder <3


Sötaste Killen <3


Jag i min Posee :)



Elias ska flytta hihi


Min saknade kisar <3



Wiiiiiii <3


Världens coolaste 6 åring <3


Jag & Elias på väg hem med bussen till lilla Torup <3


Är det årstiden?


Jaha en ny dag med nya tag kan man väll säga då man går på extraenergin:(
Igår kväll fick Igor en j-vla tandvärk som faktiskt gått fram och tillbaka ett bra tag nu men har inte velat prioritera detta men igår och inatt fick han nog och jag OXÅ...!!! Han hade så ont att han låg och skakade, jag tryckte i en massa panodil, krossad panodil, tandkräm ja allt jag hade hemma. Madde den underbara ringde och frågade om vi ville ha hjälp om hon skulle köra oss upp till sjukhuset så han kunde få något. Underbart att det finns människor som erbjuder sig fast hon själv ligger hemma efter en allvarlig krock då hon har ont och tappat känsel i vissa delar av kroppen, vet inte exakt men vet att hon mår skit stackarn. Men att en person som redan mår så dåligt erbjuder sig att köra oss är bara underbart och visar att det finns fina omtänksamma personer. En annan tjej som jag inte känner så mkt erbjöd sig att ge oss tabletter och söta Ghita sa att hon också hade om jag ville ha. Ni e för gulliga tack sååå mycket alla för att ni bryr er om min söta Baby. Jag somnade iallafall vid 2 tiden kanske och idag är jag trött och går på min extraenergi som snart också är slut, hmm vad gör jag då? Baby mådde bättre nu imorse och körde mig till skolan medans jag ringde tandläkaren så idag kl 16 ska den j-vla tandhelvetet UT från hans mun, 1500 kr billigt och bra fy vad tråkiga pengar som man kunde haft till annat kul :(

Sitter just nu i skolan och filosoferar som jag ALLTID har gjort och kommer nog ALLTID att göra, jag har märkt en sak och det är att så många runtomkring inte mår bra, vart man en läser på facebook så är det någon som inte mår bra och då menar jag psykiskt dåligt. Jag lider med alla dem som mår dåligt, alla som sitter lite snett och alla dem som inte riktigt vet vad dem ska göra. Jag har alla sorters kompisar och jag diggar allas olikheter och att dem bara är som dem är och inget spel. Jag vet att en del har problem med alkohol, narkotika m.m och det är tråkigt absolut men jag vet att dem är underbara, det finns anledningar till allt. Jag säger så här att man kan inte leva på vad man vart med om när man va yngre eller hur ens föräldrar vart mot en, man måste gå vidare det är ingen som kommer göra något åt allt förutom en själv. Mycket varför man gör som man gör eller hamnar där man hamnar är ju för vad man vart med om ABSOLUT, det vet jag av egen erfarenhet. Jag finns iallafall där för er alla som inte mår bra och som inte riktigt vet vad ni vill eller vad ni ska göra. Jag älskar er alla och jag vet hur det e att må skit och hur det e att inte alltid ha det bästa i livet. Jag vet också att det inte finns det rättsystem som ska finnas, felet med detta land är att vi alltid ska vara så neutrala men vi är fega och vi är falska varför? Nej jag har så mycket erfarenhet av samhällets sätt och attityd emot tonåringar som hamnar fel eller för alla som hamnar fel. Men som tonåring så har du inte lika mycket kolla som en vuxen och ALLA unga behöver en äldre att se upp till vilket inte alla har. Att veta att en del av mina vänner inte ens fått fira en vanlig Julafton gör fruktansvärt ont i mig, alla vi människor kansle borde skänka en tanke  varje jul. Nästa år har jag inte Elias så då ska jag fira min julafton på ett härbärge i Göteborg, vill att Elias följer med men kommer göra detta om två år när han är lite äldre. Jag vill visa Elias att det finns så mycket mer en bara presenter, att det finns en gemenskap som betyder så mycket för vissa men som är ganska självklar för oss som alltid haft detta. Vi MÅSTE hjälpas åt och inte skaffa dessa klyftor, det är bara vi människor som skapar detta och så länge vi tillåter detta kommer ingen förändring att ske!!

Nej nu ska jag fortsätta plugga blää, bara dagens tankar!!!!!

Min fina man :)


Då jag inte vart den gladaste på ett tag så vet verkligen min man hur man ska göra mig lite gladare, älskar honom så mkt han e allt asså.


Fina uppdukningen



Here we are :)


Goda maten


MIN BABY <3


Ja ibland kan det bli jobbigt, lite mkt kanske ?


God kväll alla <3

I söndags när vi spelade Bingo Lotto ringde pappa och sa att Farmor fått en rejäl hjärnblödning och att han va tvungen att åka upp, vi sa att vi skulle åka upp på tisdag (idag) men sen ringer min kusin och säger att dem vill att pappa kommer upp och beställer en taxi till pappa som han ska ta upp till Borås. Jag känner att det är min pappa och min farmor, jag har bil på parkeringen så klockan 22 åkte vi upp mot Borås. Pappa höll mig vaken genom att prata konstant med mig så jag inte skulle somna. Pappa drack sina starköl och tjabbade medans jag sjöng och försökte hålla mig till vägen. Som många av er kanske redan vet så är min pappa "hemma"alkholist som jag kallar det och detta är inget som jag varken skäms över eller är tyst över. Jag vet inte när min pappa började dricka men när jag var lite någongång. Det har bara blivit värre och värre men jag försöker att acceptera men kommer aldrig kunna göra det. Det har hänt så mycket på grund av alkoholen som inte hade hänt annars. Min pappa har sina sidor men jag älskar min pappa och önskar att han bara kunde inse att det han gör mot sig själv gör han samtidigt mot sina barn och barnbarn. Min son älskar sin morfar och när pappa har Elias så dricker han ingenting ju, och jag vågar lämna Elias till min pappa för han har visat att det går och jag vill att Elias ska få växa upp med sin morfar och sedan själv kunna avgöra om han inte vill eller vill ha kontakt med honom. Min pappa är aldrig onykter när jag har med Elias där på grund av att jag sagt att jag inte accepterar det. Trots alla saker jag och pappa gått igenom så har vi idag en enorm kärlek och trygghet till varandra. Jag älskar min pappa och min önskan är att han en dag vaknar och inser, men jag vet innerst inne att det är kanske försent. Men om det nu är försent så vill jag ändå veta att den dagen han inte finns hos oss så har jag haft underbara dagar ihop med honom min pappa. Det dumma när man säger alkohlist är att att folk tror att han sitter på torget och är full hela tiden men detta stämmer inte. Han har ALLTID haft ett jobb som han skött men tyvärr så la dem ner fabriken som han jobbade på förra sommaren så nu är det värre. Jag vet att pappa inte alltid vart den perfekta pappan eller mannen men han har visat tillbaka mycket och jag har bara EN pappa och EN mamma som jag älskar, sen att jag har EN bonuspappa som jag älskar oxå ABSOLUT. Ju fler desto bättre eller?

Nog om detta iallafall, vi åkte upp till borås och resan gick bra. Det kändes skönt att träffa kusinerna mfl då vi inte ses så ofta, det känns tråkigt att man inte setts så mycket och känner att jag vill ändra på detta. Vi är inte så många så man måste hålla ihop de som finns. Men mina släktingar där uppe som jag inte ser så ofta förstår mig när jag pratar om pappa. Min farbrors fru vill att pappa ska flytta upp men han vägrar och varför vet jag inte men han säger att han inte vill lämna sina barn och barnbarn. Vi somnade iallafall ganska sent kl 3 eller något så dagen efter var man inte "fit for fight" precis. Vi åkte upp till farmor som inte var så jätte kontaktbar och det kändes jobbigt, jag har aldrig haft jätte nära kontakt med henne men hon är ändå min farmor och min pappas mamma. Jag pratade med min pappa för en timme sedan och idag hade hon öppnat ögonen, sååå glad man blir hon är stark. Vi åkte iallafall hem efter sjukhuset och jag var full av ångest, ville bara gråta. Det kändes bara jobbigt att åka, att lämna pappa i sin lägenhet ALLT kändes bara fel. Jag är en person som förlåter lätt och jag tycker det är jobbigt att veta att min pappa sitter ensam fast jag vet att han älskar att sitta ensam, en ensamvarg är han. Baby tog hand om mig hela kvällen, gjorde mat till mig och gillade inte alls att jag var så nere. Jag kan vara arg, skrika men inte ofta jag sitter som en zombie helt tyst. Jag släpper saker fort men igår satt dt fast. Nej nu har jag skrivit en hel bok och jag VET att vissa tänker på hur jag kan skriva så privat, men detta är inte privat för mig då jag inte känner att jag har något att dölja. Finns kanske någon som läser detta som känner igen sig när det gäller alkoholen det kan få andra att se att man inte är ensam vi är många som har det nära oss vare sig det är alkohol eller droger.
Alkohol och droger är lika med skit och inget av det är bättre en det andra!!!


Efter allt hade jag ångest mot Elias för att jag var tvungen att åka men jag förklarade för honom vad som hänt lite lätt och sedan blev han lugn, han vann på min bingolotto 100 kr som jag lovade han att han skulle få oh lägga i sin sparbössa. Älskar han så otroligt mycket och är så tacksam varje dag att han kom just till mig, han har gett mitt liv en mening en STOOOR mening <3


Har bara vart i skolan idag, har såå mkt där nu men jag ska klara detta ingen eller inget ska lyckas få mig att skita i skolan igen INGEN !!!

Skolan ACTION Klick ...




Bakis Ångest

Hej alla

Ja denna helgen har varit allt annat en lugn kan man ju säga, är ju inte van att gå ut två dagar på raken men har haft så kul och känner att det behövdes. Först så va jag hemma hos Anna för hon fyllde år så vi satt där och snackade skit och bara umgicks, Anna somnade så jag bestämde mig för att gå över gatan hem till Jossans kompis Sandra. Där satt vi i en timme sen åkte vi in till stan, vi var inne på gastons och hade jätte kul, stod på samma plats hela kvällen och drack mitt vin och bara kollade på folk. En sak är ju säker att det har inte ändrats något alls i denna staden, samma människor fortfarande och dem står på exakt samma ställen, Deja vu känsla haha. Men det va nice att komma ut och se lite folk och få bara vara och bara gilla livet. Det tråkiga var att Igor va hemma med Elias och det hade vart kul om jag och han hade kört en utekväll snart, fast i Göteborg hade vart nice. Gick sedan till Mårtensson med Jossan och kollade läget en timme ungefär. Efter stängdags kände jag att jag bara ville hem och jag va så trött, är inte van vid att vara uppe så länge längre. Jag och en annan tjej hemma hos Anna pratade om det va något med ålderns för hon sa att efter hon fyllt 25 så ändrades en hel del, men är det så kanske? jag vet inte men det känns så.

Så här såg det ut innan jag skulle gå, känner mig så trygg att lämna dessa två ihop dem älskar varandra <3


Hi hi Snyggt <3


Idag vaknade jag vid nip för Igor skulle till jobbet och Elias ville äta frukost och kolla på Tv, Elias åkte med Johanna och dem för att gå på gympan kl elva. Efter att han åkt så såg jag det som en bra ide att sova lite mer så jag sov till kl tre ooooops så nu har man ångest inte alls kul, men det behövdes då man alltid vaknar tidigt så va det jätte gott förutom att Telefonen ringde hela tiden och jag lägger aldrig den på ljudlös när Elias är iväg ifall något händer. Igor kom hem vid 16 så vi åkte till Maxi och handlade lite gott i gott till oss. Idag ska vi testa ett nytt recept, eftersom vi alltid äter Tacos så är det dags att byta till Crispy Chicken Bites och det ska bli gott att testa.

Maten ikväll med tunnbröd, Igor lagar så det blir nog asa nice


Baby vid spisen såå fin, älsklingskläderna e på oxå (hemma mys)


Nu kommer min lillasyster snart hit med hunden Molly, vi ska inviga vår gamla tradition som vi hade förra vintern alltså att spela Bingo Lotto, det är lite mysigt fast att jag aldrig vinner något. Idag är en ångest dag så jag vill vinna, tänk känslan att vinna och komma med och få spela färgfemman:) den turen har inte jag men det hade vart kul och vinna en bil, resor, mat eller varför inte en miljon åååååh härligt asså!! Senare efter detta ska jag, om jag inte somnat ner till Emelie och prata lite skit. Imorgon är det en ny vecka och nya möjligheter och jag ska träna tänkte jag. På torsdag är det ingen vanlig dag för det är Lenas födelsedag, Grattis till mig själv och för jag återigen kommer närmare min grav haha

Vi Hörs kram på er alla läsare <3

En bild när vi spelar BingoLotto


Jobbigt & ledsamt


Var bara tvungen att skriva av mig lite just nu, jag tror inte jag mår så bra idag känner mig ensam och ledsen vet inte varför. Jag vet att jag inte är ensam men ibland känns det så faktiskt, många har bevisat för mig vilka dem är men jag ser inte detta som en dålig förlust bara ngt bra för då vet jag vad det e för människor. Jag kanske är ledsen för att jag tänker så mycket på min morfar idag vet ej varför men jag drömde om han fär en vecka sedan och jag grät när jag vaknade, ville inte att han skulle försvinna ifrån mig en gång till. Mamma hon kan sitta och titta på film med morfar men det kan inte jag då gråter jag, jag trodde inte att man kunde sakna sin morfar så mkt som jag gör. Jag pratar inte om det men gråten sitter i halsen ofta, speciellt på dopet då dem hade ett foto på morfar för han skulle också vara med. Blir så arg för han va inte värd att gå bort i 75 års ålder, jag kan tänka att himlen e himlen och jorden är helvetet och har vi utrett saker så ska vi inte behöva vara här mera. Man pratar om farliga djur men det farligaste djuret är ju människan och det har nog alla fått erfara någon gång tror jag. Jag har aldrig sett min morfar arg eller att han klagar ALDRIG. Jag kommer aldrig glömma då han skyddade mig mot min syster och mormor, han va den enda som verkligen trodde på mig och att jag skulle klara mig. Det är han som sitter på min axel och ger och har gett mig styrkan att orka allt och att orkar kämpa emot saker. Han är min ängel och han kan se in i min själ, mina tankar och jag vet att han ser mig nu ledsen och att han blir arg på mig för man ska inte gråta för honom man ska vara glad när man tänker på honom. Jag är glad när jag tänker på honom men jag blir ledsen av att veta att han inte finns hos oss, det har gått många år nu men jag kan inte sluta vaar ledsen. Min son kommer aldrig få träffa denna underbara man varför?



Är lite känsligare idag och kanske det beror på att jag är bakis vad vet jag, jag ska iallafall ut ikväll och ser fram emot detta mycket. Ville bara skriva av mig lite Kraaaaaaaaam


Man mår som man förtjänar eller hur va det ?


Jahopp då va man bakis idag, hmm konstigt haha. Hade as trevligt igår fast man kände inte så många på Bond men det va helt okej, en sak som inte va rolig va att jag tappade mitt visakort, men imorse ringde en snubbe som jobbar på Vallås Preem och sa att han hittat det men jag har redan spärrat de, tur man har pengar hemma :)

Jahopp hade iallafall helt ok igår men idag ska jag ha ännu roligare
 har jag bestämt mig för fast att jag är så bakis och trött men denna helgen är LENAS helg :) Kommer få träffa min BÄSTA vän ikväll det va ett tag sedan och jag saknar henne mkt, saknar allt kul vi gjort men som sagt man blir äldre byter umgänge mm. Jag och hon vi träffades när jag va 17 ½ sen dess e hon min bästa fast vi inte träffas så ofta men jag VET att hon ALLTID finns dr för mig om jag behöver henne Älskar henne sååå mycket min älskade Josefin  även kallad Joz i min telefon :) Men som sagt vi har gått igenom mycket ihop mycket skratt, tårar, bråk haha, men e det ngt man vill veta om mig så ska man fråga henne av alla mina vänner :) Jag är glad att jag har Jossan i mitt liv för hon är en kvinna som vet vad hon vill och som står med båda fötterna på jorden. Ibland så har hon vart som en storasyster för mig och hjlpt mig att ledas in på rätt spår. Jag älskar henne min vän JOSEFIN !!!

Joz o Jag


Utgång



Puss Puss


Min baby skrattar på foto wiiii (jag flummar som alltid haha)


Nej nu ska jag äta något sen vila för ikväll så är det BoooOOOoooom !!!!


En ny dag och det är fredag wiiii


Vaknade imorse sååå trött men kände för att festa, har ju fribiljetter som jag måste använda upp hihi. Ringde Kamilla och kollade om hon skulle ut åh ja klart hon ska ut hehe så ska hem till henne vid ca sju och dricka lite vin sen ut till Bond och dansa röven av mig. Senast jag va ute och dansade va i augusti så nu är det dags känner jag, och min snälla man är hemma med Elias såå snällt. Imorgon ska jag på födelsedagsfest så det blir mkt denna helgen känner jag men det fixar sej ändå haha. Jag känner att jag varit hemma hela veckan och väggarna kryper in i mitt skinn och jag behöver komma ut och träffa lite folk, mina vänner och bara få vara. Ska bli så kul iallafall och att träffa Kamilla inte ofta vi ses men vi kommer ändå alltid vara vänner, har varot det s länge nu och hon e gooo den lilla bruttan, en stark tjej med starka åsikter:) hon och jag hade fan vunnit mot världen. Två starka kvinnor som inte låter sig tryckas ner. Kamilla heter min syrra med fast med C och hon är fan en av oss om inte mer <3<3<3<3<3<3

Kamilla på Halloween såå fin i sitt ljusa hår :)



Hade en bra dag igår var ju på bio och såg Saw den e bara sååå äcklig men inte så jätte bra faktiskt men ingen jätte besvikelse heller så jag kan rekomendera folk att se den men inget bra i 3D. Jag vet vilken film jag ska se i 3D och det är ju Narnia LÄTT att jag ska se den :) Elias sov när vi hämtade honom så jag bara la han nr han kom hem stackarn haft en lång dag med mycket halloween hehe.

En jätte trött Elias efter en lång Halloween dag <3








Här kommer en bra låt, ååh vill ut, jag vill åka till värmen och bara dansa till solen gått ner !!!


Hmmmm

Hejsan

Glömde skriva igår men gjorde inte så mycket faktiskt förutom att jag var på busfabriken med Elias, Emma och hennes son Kevin. Jag och Emma har ju känt varandra ett bra tag och nu så sitter man där med sina barn det e så komiskt men samtidigt så läskigt att tiden går så snabbt, vi pratade om hur vi va när vi va små och hur översbeskyddande vi är över våra barn nu. Nu fattar man sina föräldrar men det gjorde man inte dåå ABSOLUT inte då.
Vi hade trevligt men jag har ju känt mig dålig ett tag och ville till slut bara hem för jag skulle köra några kompisar för att handla hundmat också.

Ni som känner Elias kanske kommer ihåg hur han va mot denna elefant innan :)



Idag e jag vilsen, såååå vilsen och trött men inte så dålig iallafall. Vet inte vad jag vill eller ngt alls, är sugen på att festa hela tiden men vet inte varför e ju tråkigt det med. Jag tror jag är allmänt uttråkad faktiskt. Idag har jag tvättat, städat och inte gjort ett skit bara flummat på Facebook som alltid ha ha. Elias har varit på Halloween äventyr från 9-16 sen hämtade jag honom och det enda vi gjorde hemma va att vi åt och fixade till han då han skulle tillbaka på Halloween fest från 18-20, han tycker det är så kul och det är första året jag fått klä ut honom och SMINKA honom haha as kul ju. Ska hämta han nu kl 20 sen hem till mamma för hon ska ta Elias för jag, Igor och Louize ska på bio och se Saw 3D haha kommer bli as fett ju haha, ser fram emot detta fast jag e så trött. Man kommer billigare undan på denna filmen för det blir inga popcorn för dem komme jag spy upp av filmen haha. Jag vet hur dem andra Saw är så jag vet att inget i matväg finns i min närhet iallafall, om man inte vill se mig spy för jag kan verkligen bli så äcklad att jag kräks tyvärr.



Världens finaste skelett ( e stolt över min sminkning)



Ska se farlig ut men det funkar inte <3



Återkommer imon med antalet stjärnor som Saw får av mig :)


Det svenska rättsamhället, finns det?


Jag börjar undra mer och mer om det finns ett rättsamhälle som ska vara rättvist men ju mer man ser och ju mer man får reda på saker så tappar man denna tron. Efter allt som hände med min syrra och att det tog så lång tid, att man kan vara efterslyst i sverige men ändå ka utomlands flera ggr, man kan emot sitt besöksförbud 400 ggr på en dag, man kan slåss och skalla polisen, man kan kidnappa sin dotter, slå halvt ihjäl sin kvinna UTAN att det knappt händer något. Va fan e detta och inte konstigt folk tar lagen i egna händer ibland. Jag fatta att man inte ska göra det men eftersom inget händer så kanske man är tvungen att göra detta genom att hyra in en torped eller vad fan vet jag ha ha.

Imorse när jag vaknade så satte jag på kanal 4 vilket jag gör varje morgon, idag så va det programmet efter tio med Malou Von Sivers som intervjuade två romerska kvinnor angënd incidenter som hållt på i många år, dessa kvinnor bodde ovanför Haparande och det handlade om att dem med familj inte haft det så bra med andra bybor. Deras ena bror fick sex år i fängelset fast han inte ens va på platsen när det hände, deas far va för sjuk för att höras så han fick 6 år han oxå, va fan e detta för samhälle? Folk vill ha in dösstraff i detta land, men hur fan tänker man då om man inte ens kan få höras? då kommer många oskyldiga att dö. Hur kan man som åklagare, domare WHAT EVER gå och lägga sig och vet att man fått in en gammal, sjuk man på 6 år när han inte ens har fått säga ngt va fan e detta igentligen?

Här har ni en länk om n vill läsa exakt allt:
http://www.kuriren.nu/lokala/haparanda_artikel.aspx?ArticleId=5560314&place=Haparanda

Nej jag har svårt att förstå saker och ting men jag har ockås sett detta med mina egna ögon så jag VET att det kan avar så här, ibland måste nmgt STORT hända innan man gör ngt. Hur kan man under en rättegng låta mannen som nästan tagit livet av min syrra, kidnappat dottern mm sitta precis bredvid henne under rasten att låta han sitta dr och stirra. NEJ fy fan blir bara så arg så jag kokar jävla idiot samhälle, dem som inte kan hålla med och som kan säga att det inte e så här kan inte ha sett detta med egna ögon. Och till ALLA er som säger att ingen kan hamna på gatan i Sverige så BULLSHIT säger jag bara, har sett det där också. Utan min familj hade min syrra o dotter bott på gatan. Nej vi i det svenska samhället ska vara så neutrala och obland emot det mesiga hållet så att vi glömmer det hemska som finns. Kolla på denna länk, det finns ju beovs men ingen jävel som gör ett skit alls...!!! Dem har många ggr sökt hjälp men som jag sagt tydligen så behöver man ju tydligen dö innan ngn bryr sej, min syster har haft tur det kunde vart henne dem pratar om.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/153kvinnordodade/

Ha en bra dag alla ....!!!!



Här har ni en låt som man kan lyssna och tänka på, Afzelius är kung på texter han vet vad han snackar om iallafall...!!!

Home again....


Jag har insett att jag inte är fotogenisk iallafall då jag hela tiden tar foton på mig själv ååh det blir aldrig bra haha, men eftersom alla tjatar om att jag aldrig är normal på något foto så ska ni får ett normalt iallafall Ugly bläää hehehehehehehehehhhehe....!!!!!

Jag försöker iallafall....


Värsta pletan oxå ha ha


Spegelfoto hahaha



Jaha då har man hämtat upp sina tjejer och vart på Roberts och fikat, var sedan och kollade vilken bio vi ska se på den 18 november. Tjejerna är jätte goa och lite fnittriga men det e helt okej ju att vara det i den åldern. Frågade om jag fick ta en bild och lägga på bloggen men fick inte det men dem lovade att jag skulle få göra det nästa gång när vi ska på bio. Kommer lägga upp bilden på tjejerna här dem är söta :)

Jag måste säga en sak att jag tror min son smittat mig för jag känner mig trött, ont i benen och huvudet. Jag tror jag börjar blir sjuk eller något ååååh nej det vill jag inte bli nu, hinner inte det nu ju :( Vi ska till Busfabriken imorgon med Emma Hagström och hennes söta son Kevin, jag och Emma umgicks mycket när vi va yngre och nu ska vi ses med barnen hehe. Hennes son går med Elias fast han är ngt år äldre:) Sen på onsdag ska Elias på Halloween äventyr med scouterna från 9-16 och sedan på Halloween party från 18-20 så han kommer ha fullt upp.

Bästa vännen när man är sjuk :(


Nu ska jag bara vänta på att Elias kommer hem, sen hämta Igor så han slipper gå hem i detta skit väder. Äta lite sen sooooooova och hoppas man inte blir sjuk :(

Spaghetti & köttfärssås ser inte så mums ut på bilden hehe


Laserkungen ha ha



Ha ha ha man dööör, asså denna människan ha ha

Uttråkad blää


God middag alla, jag vaknade nio idag och Elias ska vara hemma idag också så jag vet att han är frisk helt så han inte blir sjuk igen. Vi har föreläsning idag men jag kan inte gå så Lovisa får gå och ta infomation till mig istället. Igår kväll kom Roza grannen ner till mig och vi drack lite rödvin, sen gick vi ner till Emelei sen stund och tog en öl :) Blev hastogt trött så jag gick hem och somnade. Lagade en del mat igår och bakade så Igor hade en del att välja på när han kom hem.

Min fina sockekaka, måste erkänna den blev suupergod <3


Fullt upp i köket :)


Mina trötta små pojkar<3<3


Roza kelar med Lillo <3


En sak jag tänkt på är att ju mer man gör något för någon ju mer blir man tagen för givet och det är hemskt tycker jag, jag kan känna så ibland med Igor men det kanske bara är en känsla som inte stämmer. Men kan känna att ju mer jag gör hemma ju latare blir han och det fungerar inte så i mitt hem alls. Jag hade ALDRIG tillåtit att ha en man i mitt hus som inte gör något alls och som bara stökar ner nej ALDRIG usch tycker inte ens det är manligt någonstans. En man för mig är en man som kan jobba, tvätta, städa, laga mat och ta hand om sina barn. Jag vet att Igor jobbar mycket men så fort han är ledig så hjälper han till hemma och jag är han evigt tacksam men jag hade de kravet när vi blev ett par att jag inte gå med med på att ha en soffpotatis neeej fy inte alls bläää. Likadant om vi får ett barn ihop då kommer han få hjälpa till så är det bara och jag är inte alls orolig för han hjälper till så mycket med Elias idag, tar upp han ger han frukost och tar han till skolan. Jag är tacksam att jag har Igor men ibland så kan jag bli lite småless på han men det kanske är att jag blivit lite bortskämd med han hehe. Nej jag vill inte ha en man som bara kommer hem slänger saker efter sig och skiter i vilket det funkar inte i mitt hem iallafall. Jag vill att min son ska se att man hjälps åt så att han också gör det när han blir äldre. Men inte alla som förstår mig i detta men det skiter jag i för min man har krav på mig och jag på honom ha ha ha och vi klarar det GALANT <3<3<3


Skiiiiit Väder men snart till värmen :)


Inte konstigt man blir sur och deppig, men snart åker jag till värmen....!!!



Lata Lena


Jaha då har man lagat mat, lite sen mat men var ju tvungen att göra min komplettering så att inte man får det i farten senare. Maten blev enkel idag korv stroganoff och ris blev det Lätt o Snabbt :) Men idag är jag trött, känslig och bara allmänt tråkig. Jag har kanske inte nämnt att jag har en sjukdom som heter Struma, ganska vanlig bland personer men inte alla som vet om att dem har det. Finns olika sorters struma och jag har låg ämnesomsättning och detta gjorde att jag gick upp 14 kilo på väldigt kort tid. Jag mådde inte alls bra trodde jag var sjuk hela tiden och ville bara sova och knappt äta något alls. Så nu har jag haft detta i ca fyra år tror jag det är och tar en tablett varje dag men kan fortfarande spöka och göra mig trött, irreterad. Men jag nämner detta för att uppmärksamma andra att man kan ha detta utan att veta om det, man kanske tror man är lite deprimerad bara men det kan vara just struma. Här får ni en länk om ni vill läsa mer om strums:
http://www.netdoktor.se/overvikt/?_PageId=582 J

ag är också lite rädd för man har svårar att få barn när man har detta och lättare att få missfall, så man är ju lite orolig. Men mina värden visar bra nu så det ska inte vara någon fara säger Tudor min gynläkare, får ju lita på honom helt enkelt. Men klart man blir rädd vill ju ha ett barn till iallafall och hade passat så bra nu.
Nej nu ska vi äta vår sena mat och sedan ska vi räkna, läsa lite för Elias ville göra detta i sin pysselbok :)

Min dagliga drog :) Hela livet tyvärr men tur inga biverkningar på dem.


Ser inte så inbjudande ut precis haha


Mitt allt, inte febrig längre så gott <3


Blandade känslor för denna måndag..!!

Jaha en del jobbar, andra pluggar, vissa har lov så det är blandade känslor denna måndagen. Själv är jag hemma med sjuka Elias men idag är han mycket bättre men måste ändå vara hemma idag och imorgon så han inte blir mer sjuk. Elias kompis ringde och ville leka men tyvärr så kan han ju inte det, men Elias verkar inte bry sig tror han vill vara hemma och bara vila. Just nu ligger jag i sängen lyssnar på Alabama3 på Spotify, lite country stuk på det hela men helt okej. Elias sitter i soffan och kollar på tecknat och bara softar han med hehe. Baby jobbar som vanligt :(

Jag är lite arg sedan igår då vi fick VÄRSTA kompletteringesuppgift från vår lärare och jag tycker inte det är rätt, men ska kolla upp om man får ha det så stort för en föreläsning på 1½ timme som enligt andra inte va något alls. Jag är så trött på denna läraren, hon är en sådan med näsan i vädret och som knappt kan säga hej till sina elever. Hon är grym på att lära ut, en bra pedagog men inte socialt och det tycker jag är super viktigt. Men som vissa säger finns det kanske en anledning till varför hon forskar och är lärare, eller vad tror ni? Jag måste iallafall läsa ett projekt på 60 sidor och sedan göra en massa med detta, hon vill att vi ska skriva utan radavstånd och så har det ALDRIG vart innan, jag tror inte hon gillar mig kanske för att jag inte är tyst o ch kan säga vad jag tycker. Jag mailade henne om hur jag kände och om att jag inte känner att hon tycker speciellt bra om mig. Jag har rätt att säga vad jag känner, det är inga lärare som ska uppfostra mig som nrä jag va 6 år gammal. Jag klarar det galant och tar inte att folk ser ner på någon annan det är det värsta jag vet av allt typ. Men jag kommer att göra denna för dem ska inte lyckas trycka ner mig som min kära lärare Irene Von Botmer gjorde när jag var liten, satte hårda spår i mig usch fy. Nina en kompis sa till mig att det farliga är att om man kommer i en dispyt med dem så kan dem göra det svårare för en och det SKITER jag i. Om den gör det då går jag till tidningen det kan jag lova, det är bara för dem att välja så e det bara. Det händer mycket skit , mycket särbehandling men inget som uppmärksammas. Jag funderar på att göra det i min C uppsats får se. Nej jag sksa sätta mig och läsa denna skiten nu fy bläää. Hörs senare och sorry för mig gnat <3

Ha ha va bara tvungen att lägga upp denna på Elias <3 krullis


Jag med min älskade morfar SAKNAR DEJ SÅÅÅÅ <3<3


RSS 2.0