Elias min sjukling <3<3<3<3


Elias är så dålig och jag är ju så orolig hela tiden, kollar honom så han inte ör för varm och så han dricker vätska och det gör han. Han somnar och vaknar hela tiden stackaren. Elias har alltid klagat på att jag och Igor köper blommor till varandra så nu när jag var på Maxi så köpte jag en gul krukväxt till honom som jag ställde i hans fönster:) Det kommer bli en lång natt för mig då jag inte kommer att kunna sova eftersom jag vill ha koll på Elias. Blev ledsen innan för jag HATAR att se honom så här blää, han är sjuk en gång per år om inte mindre och jag vet inte riktigt hur jag ska reagera och göra, Igor sa till mig innan att jag var löjlig och jag blev mer ledsen men han ångrade sig lika snabbt så han kramade om mig och sa förlåt, så det e okej nu. Jag vet inte mer vad jag ska skriva idag har inte hänt så mycket idag mest slapp, slapp och slapp!!!

Min sjukling :(


Elias fina växt han fick av mig <3


Mina inneskor jag köpte på Maxi idag


Baby håller ställningarna hemma hihihi <3


Trött efter en bra dag igår :)

Hej

Sitter just nu med lillasyster, Igor och Elias i soffan och kollar när Igor spelar ps3. Igår var vi på dop och hade riktigt kul men på en timme från att vara helt okej till en annan timme så hade Elias 40 grader i feber inte alls kul för han och Jocke fick åka hem ganska tidigt, och jag kunde inte sova på hela natten för jag var så orolig för Elias och hatar att inte vara med han när han är sjuk. Men jag litar på att hans pappa klarar det galant men jag vill ändå ha han hos mig när han är dålig. Men dopet va jätte kul, alla dansade och hade riktigt kul. Det hände en liten incident men jag hoppas att detta kommer att fixas senare:( Men annars va dopet riktigt lyckat och min gamla mormor var med nästan hela kvällen, hon stod upp och drog Lovelia i vagnen fram och tillbaka och ingen fick ta över ha ha. Envis liten tant min mormor men hon e bara BÄST iallafall hehe.

Min älskade mormor och jag <3<3<3


Imorse ringde söta Emelie till mig så jag stack ner till henne en liten stund, tog en cigg och bara pratade gårdagens bravader haha, alltid lika kul och höra vad andra haft för sig under sina lördagskväll hehe. Jag är jätte trött idag så jag kommer nog somna tidigt om inte Elias blir mer dålig, nu ligger han bredvid Igor med täcke och har precis fått en supp i rumpan (vägrar att svälja tablett) men igår svalde han en panodil men då fanns det inget annat. Skit samma bara han mår bättre, flytande funkar inte för han spyr upp det. Jaha här kommer lite foton från dopet annars finns alla 72 st uppe på min Facebook sida, så har ni inte mig så adda mig<3<3<3


Dopföräldrar mfl

Doptjejen Lovelia <3

Mina systrar och systerdöttrar

Sverige & Chile

Elias, Cassandra, Igor & Sören tjantar sig

Hela unga gänget


Ja det va ett jätte roligt dop <3<3<3


Lovelia Angelina Valenzuela döps idag <3

Idag döps min kära syster dotter och ser fram emot detta. Sovit länge idag för att orkar kvällen hehe. Ska vara hos Sara kl 14 och ta en för öl haha men vet inte om jag känner för det men Igor och Sara kan ju ta en.

Lovelia ( lägg märke till hur jag ser ut ha ha)




Min Outfit till Dopet, klänning från turkiet, bolero från Igor :)




Ville ockås lägga in ett äldre foto:)

Putte, Elias, Mormor, jag och Jasmin

Nej nu orkar jag inte skriva mer men kommer mer imon med lite bilder mm från dopet Puss på er <3


God Natt alla <3

Jaha då är denna dagen slut, dagarna går för snabbt nu tycker jag känns som jag inte hinner med tiden alls. Har haft en bra dag med lite plugg, mys hemma sen handling på Eurostop med crazy Sara hehe:)
Efter det så stack jag ner till kära grannen Emelie en stund och satt där och gjorde absolut ingenting alls. Stack hem och umgicks med min kära man, åt och kollade på Idol ihop jätte mysigt. Jag har kanske tidigare nämnt att jag tror på karma och jag tror att jag fått Igor för att jag gjort något bra tidigare i livet, för han är bara den bästa av dem bästa. Att ha han som man är en av dem största presenterna jag fått efter Elias förstås ;) Jag är så lycklig just nu för jag har allt man kan ha, en underbar son, man, snart klar med min utbildning, ekonomi så man överlever och kan unna sig saker utan att få ångest som man alltid fick innan. Jag har ALLT man kan ha, en underbar familj som ALLTID stöttar mig till 100 % och som tror på mig och det jag gör, alla mina älskade vänner som finns där och som tar mig för den jag är. LYCKLIGAST e jag just nu. Jag känner att efter så många år av tårar och vilsenhet så har jag äntligen hittat rätt i livet. Jag är en människa som alltid ska tänka, analysera allt som kommer i min väg och när jag ibland tänker tillbaka på mina värsta år så inser jag att jag kommer ha använding av varenda minsta grej under mina år. Jag har blivit sååå mycket starkare av allt som jag fått gå igenom men jag ser detta som en positiv sak.

Efter Idol stack jag ner till Emelie, inte alls långt bara några meter haha. Suttit där och druckit några öl och pratat om allt mellan himmel och jord. Vi har pratat om folk som det går lite snett på och vad vi tror att orsakerna kan vara. Vi tänker ganska likt i mycket vilket känns bra och jag gillar denna tjejen starkt, hon verkar vara en tjej med hjärtat på rätt plats. Nu ska jag sova för imorgon är det dop vid tre sen party hela kvällen, det blir en lång kväll och det ska bli så kul för jag kommer vara med alla dem som står mig närmast hjärtat <3<3<3

God Natt alla Kramizzz

Mina finaste <3 (en varm dag i Cypern)


Jaha då va det fredag

Woooow tänk vilken skillnad det är på människor en fredag, man ser verkligen skillnaden på folk när det är måndag eller fredag hihi, det e en helt annan astmosfär (stavning?) på en fredag eller måndag. Då jag pluggar så kan jag lägga upp mina studier lite själv så helgen är inte ngt wooow för mig förutom att man kanske träffar vänner som man inte annars träffar på vardagar. Jag gillar söndagar om jag inte är bakis vill säga, det kan vara riktigt mysigt att gå upp tidigt en söndag och bara ta en promenad eller åka någonstans. Det jag älskar med Igor är att han är precis som mig IMPULSIV, älskar när man bara en morgon kommer på att man vill åka till Ikea, Göteborg eller liknande.

 Ja ja apropå mitt vanliga babbel så ska min älskade systerdotter döpas imorgon och det ska bli jätte kul, min syrras blivande man är från Chile och hos dem blir det fest, alltså kanske inte sån fest som vissa tror när man säger fest, ingen fyllefest. Men dem har hyrt lokal som dem kan ha hur länge dem vill, handlat dricka mm. Alla barn är med så vi är allt från nyfödd till GAMMAL hehe. Ser fram emot detta och är jätte glad att min vän Sara också är bjuden:) Och sen kommer jag ju få dansa SALSA som jag bara ÄLSKAR <3<3<3<3

Nu ska jag slappa lite sen kanske gå ner till Emelie en stund, får se<3


Varför måste vi tjejer få lida ?


Lovisa gick för en stund sedan och jag tyckte att jag skulle ta hand om vårt skåp med bara skit, jag har köpt pärmar som jag tänkte använda till alla papper. Jag är en människa som vill ha saker iordning och reda alltså närmare bestämt pedant. Vill ha det rent och fint, inte känna att man  kliver över stora bollar av damm och kvalster blää. Mamma är jätte duktig på att spara på alla papper och i längden är det ju bäst om man måste ta fram något men jag orkar inte men MÅSTE, konstigt att jag inte är så organiserad när det gäller papper.

Nog med detta snack, jag har en sådan jävla mensvärk och kommer snart kravera eller hur det stavas:( hade så här ont förra månaden också och nu igen PALLA, har inte haft så här på flera år innan jag fick Elias varför komma nu då? Mamma kom hit med tabletter till mig igår men jag är sån tönt vågar inte ta två haha. Måste laga mat och hur fan ska detta gå till, sen handla med galna Sara phuuuu hur ska denna dagen gå. Man är inte speciellt glad heller eller pigg när man har denna jävla MENS, trött på skiten. Eftersom jag aldrig blir gravid så kan väll ikaväll mensen försvinna skit, anus rumpa mens skit. Tänk vad killar få slippa, bara hatar just nu. Ursäkta språket men Eyyy Thats ME SORRY :)
 
Här är snygga jag Live in ACTION, nyvaken och spöklik :)



Och här  en aningen snyggare.....Miss it Miss it
Ville bara visa er hur jag såg ut när jag var som smalast, olika åsikter jag vet men jag saknar *buuuu*


Hörs senare för nu ska jag skrika ut min SMÄÄRTA och se om någon hör mig och tar bort denna smärta :(


Ännu en ny dag


God Morgon

Idag blir det lite plugg med Lovisa som kommer nu om en kvart, senare klockan fyra kommer Sara så ska vi åka till Eurostop och köpa doppresent, sen ska jag handla lite mys till ikväll. Idag är det fredag och det är många som ser fram emot ledighet, själv så pluggar jag så jag ser inte helgen som något fritt från uppgifter men jag försöker iallafall. Vädret är ju skit som vanligt och man blir en aningen seg i kroppen, man vill bara ligga i sängen och softa hihi. Igår va jag hemma hela dagen och fixade med att föra över foton från den stora bärbara datan till min lilla data, det var typ 3000 foton en del att ha men jag ska lägga in alla på ett Usb sen lägga undan typ i bankfack. Har inte så mkt foton på datan nr elias var riktigt liten utan et har jag på vanliga foton i min hemliga låda i garberoben:) i den lådan har jag ALLT asså, alla brev jag fått genom mina år från kompisar och killar o är riktigt kul att läsa dessa<3 Senare på kvällen stack jag ner snabbt till Emelie min granne och tog en cigg. Ska kanske berätta varför vi känner varandra:
Vi har haft mamma och 4 kattungar utanför våra hus som jag och Matti en äldre man har matat, fick kontakt med kattfoten och la ut dem på deras sida.. Det visade sej att Emelie kunde hjälpa till några dagar för att få in dem:) vi klickade mega bra direkt en riktigt underbar tjej tycker jag och vi har kul ihop. Nu har vi fått in tre kattungar och mamman. Jag är kär i mamman och hade tagit hem henne om jag hade fått och kunnat. Kommer lägga upp foton på dem här senare fina är dem allihopa o söta.

Jag & Emelie <3

Nej nu orkar jag inte skriva mer men kommer mera ikväll, om inte sara kört i diket eller ngt man vet ju aldrig med henne ha ha ha :)

See ya


Lite bilder på familjen <3




Min älskade man <3


 
Mina två andra älsklingar Elias & Lillo


Mamma & Bonuspappa <3



Min älskade pappa <3


Min lillasyrra Louize <3


Stora syster med mamma <3


Elias med Kusinen Jasmin <3


 Ett äldre foto på min systerdotter Jabelle <3


Minstingen Lovelia <3


Min svåger <3



Ville bara dela med mig av lite bilder på några familjemedlemmar <3


Snart Alla Helgon


Alla helgons dag är en kristen högtid som firas till de dödas åminnelse.

Jag vill hedra min älskade morfar Göte Svensson som gick bort 2002-12-13



Den dagen han gick bort tog jag det hårdare en vad jag trodde igentligen, enda dagen 1 i mitt liv så har min morfar vart en viktig man, förebild i mitt liv. Min morfar är en stark man som är uppvuxen i en familj med
4 bröder och en syster. Han växte upp mycket fattigt och hade en lååång bit att gå till skolan, jag glömmer ALDRIG när jag fick min morfars klocka efter att han hade gått bort, en klocka han hade sparat till hur länge som helst. Den betyder MYCKET för mig idag<3 Ibland kan jag känna att jag går i min morfars spår att man ser alla männsikor som något och att man inte tittar ner på människor som kanske inte är som en själv eller som hamnat lite snett i livet, att man däremot ska möta dem med stor respekt och kärlek. Morfar jobbade på som arbetsledare för alkolister, narkomaner mm och min mamma har fått växa upp med att personer i detta tillstånd alltid hejat, pratar mm och jag har tagot detta efter min mamma att rycka på axlarna och bra inse att dem e underbara människor som hamnat fel, ser inte ner på dessa ALLS!! Morfar va en man som jag önskar hade funnits med mig idag men framförallt med min son som hade älskat honom över heeela sitt hjärta och som hade kunna ge han en bra vägledning i livet<3 Att förlora ngn nära vare sig personen är ung eller gammal är en sorg som vi alla måste kämpa igenom men att man ALDRIG glömmer, glömmer personens egenskaper, glädje och framförallt morfars skäggiga pussar haha. Morfar är en bra förebild för många män, han visste hur man skulle bete sig, vara och ta hand om sin familj och fru. Mormor ska skatta sej lycklig över att fått vara gift med denna man i så många år och att få uppleva att leva med en sådan underbar glädjespridare med det mest smittande skrattet i världen. Att inte hålla tårarna borta när man skriver detta går inte för att bara få träffa morfar 2 minuter igen att kunnat ändra en stor del av mitt liv, ibland önskar jag att jag hade fått detta i en önskan. Morfar har som många i familjen redan vet alltid hållt mig bakom ryggen, jag va fruktansvärt busig men varje gång dt va ngt så va det han som trodde på mig medans alla andra bara såg det negativa. När miorfar började bli sjuk och när jag va som värst så va mamma dr och frågade om råd. Morfars råd va då att LENA KOMMER ATT KLARA DETTA GALANT, E DET NGN DU INTE BEHÖVER OROA DEJ ÖVER SÅ E DET HENNE <3 Han trodde alltid på mig!! Han sa oxå det till mamma att e det ngn som kommer få en pojke så e det Lena (komiskt haha) vi är ju bara tjejer i familjen ha ha. Nej nu har jag fått skriva av mig lite igen. Ville bara hedra mannen i mitt liv ÄLSKAR DEJ och vi ses i Nangijala <3<3<3<3<3



God Morgon alla <3

Hejsan alla människor som läser min blogg :)
Hade en super bra dag igår, fikade med Rebecca och Fana + elias och emilio. Sedan var vi hemma hos Fana och åt lite och barnen lekte. Lämnade senare Elias till sin pappa där han ska vara till på måndag men jag träffar ju honom igen på lördag på dopet :) Jocke mår inte bra av att bo i Halmstad så vi vet inte hur detta kommer att gå, jag vill inte att Jocke ska bo här och må dåligt och då är det bättre att han flyttar till sthlm så får vi hjälpas åt både jag, jocke och igor med elias när det gäller att resa dit så ofta han kan. Jag älskar min son och jag vill att han ska vara lycklig men om inte hans pappa är lycklig av att bo i Halmstad så kommer Elias känna av detta. Detta är en jätte jobbig situation där både jag och Jocke vart ledsna och att Jocke lever i ett STORT dilemma nr det gäller detta med att flytta. Det kommer fixa sej på vilket sätt för vi kommer alltid göra det bästa för Elias. Om det slutar med att Jocke flyttar tillbaka till sthlm så får man fixa detta så bra man kan, tacka gud att jag har Igor som då kan hjälpa mig. Igor ser Elias som sin son och jag är så tacksam för detta, att han och Elias har en så bra kontakt. Jag har turen att ha världens bästa pappa till min son och världens bästa bonuspappa till min son.

Baby med Elias och min systardotter Jasmin Love youu <3


Jag har en tanke just nu och det är att jag startar debatter på facebook som tydligen startar igng många människor, ngt som absolut inte folk kan komma överens om. Jag kommer att skriva på min fb sida om vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. I mig lever en liiiiten djävul och den kallas skrållan haha, för varje gång ngn klagar eller ge mig en pik om detta så blir jag bara värre och gör det värre tyvärr. Men som sagt mina debatter skapar två sidor och det är att rätt och fel, alla är inte överens och det jag tycker e rätt tycker ngn annan är fel. Så länge man inte trycker ner ngn annan och att man accepterar att andra faktiskt tycker olika så är det okej att debattera. Man ska absolut inte tros sej veta mer en alla andra heller för det är inget man vet själv. Alla lägger väll inte ut hela sina liv på min debatt och just därför vet man inte vad andra har för erfarenheter mm.

Nej nu orkar jag inte skriva mer nu väntar jag på Lovisa för vi ska plugga sen ikväll ska jag hem till älskade Linda som jag inte sett på ett tag, ska bli mysigt <3


Söta Linda <3


Mat, fika och bara soft


Jaha då är man hemma från Lovisa, vi kom en del på vägen iallafall och vi stressar inte upp oss vilket är skönt. Har precis betalat räkningar fy fan rent ut sagt vad mycket räkningar jag har blää, en massa onödiga prenumerationer och skit som jag ska ringa och säga upp senare idag, har redan sagt upp en del. Men det är så tråkiga pengar för jag känner själv att jag har en bra ekonomi men vet inte vade jag gör med pengarna hmmm måste nog till banken och be dem hjälpa mig och lägga upp en budget. Det är ju jag som styr allt detta hemma som ni kanske förstår:) Men snart fyllar jag ju år kanske kan önska mig 1 miljon eller något och se om det finns någon snäll själ som kanske kan ge mig det ha ha ha rolig jag e. Nej men jag kommer att få en resa till värmen iallafall nu i november vilket ska bli underbart, har inte beställt någon utan vi ska göra det dagen innan hade vi tänkt oss. Jag orkar verkligen inte med detta vädret mera och vill bara till solan, blir depprimerad asså:( Funderar på att gå på ljusterapi, är det någon som vart på detta och kan rekomendera det??? Tacksam för svar isåfall.


Hellre snö en massa regn iallafall, foto från förra vintern med mina två babys <3


Nej om man nu ska göra någon mat så man får något i magen innan man ska hämta Elias på skolan för att senare hämta Manuela med barn för åka och fika med alla brudarna, ska bli kul att få träffa alla mina upptagna tjejer. Elias ska ju leka med Emilio senare så jag kidnapar honom från hans pappa idag hihi :) Hörs senare, som ni märker så uppdaterar jag ofta för jag tycker detta är så kul och hoppas att jag har några trogna läsare iallafall :) Puss på er


En av dem bästa tjejerna i mitt liv, Lovisa <3


God Morgon


Jaha då är det en ny dag igen, Igor är och lämnar Elias på skolan och jag ska köra honom till jobbet så jag kan ha bilen senare då jag ska iväg. Elias ska till sin pappa Jocke idag till måndag men jag kidnappar hon en stund i eftermiddag för vi ska till min kompis Fana och hennes son Emilio så dem kan leka lite, dem funkar jätte bra ihop. Nu ska jag snart upp ur sängen har kollat lite på Vakna med The Voice och dem är bara för roliga haha vilket nice jobb dem har ändå hehe. Ska senare till Klasskompisen Lovisa för att fortsätta med vå projektplan så vi kommer ngn vart. Vi ska ju göra ett utvecklingsarbete på 15 poäng i 10 veckor då jag och Lovisa ska göra en utärdering genom Region Halland om socialförvaltningens försörjningsstöd (tidigare socialbidrag) vi ska kolla upp vad dem unga vuxna mellan 18-24 vad orsaken är att dem slutar sitt försörjningsstöd mm. Det ska bli intressant tycker jag. Senare idag ska jag fik med Brudarna, kommer in lite foton senare ikväll. Ha en bra dag alla ! Kram


Jag och min bebis Lillo..!!


En bra dag men mycket


Vaknade klockan sju imorse, efter jag kört Igor till jobbet och Elias var i skolan blev jag akut sugen på att åka till mitt älskade Ge Kås :) Jag ringde min mamma men hon hade inte tid så jag fick med mig min kära storasyster. Åkte till Elias skola kl 10 och frågade om det var okej att jag hämtade honom lite tidigare sen körde vi raka vägen mot Ullared. Va hur mysigt som helst att få umgås med syrran lite, inte så ofta man gör detta pga att vi ofta e upptagna. Hon har familj och tre barn och det tar sin tid. Men jag är mycket tacksam över dem timmarna jag fick med henne idag Älskar henne så otroligt mycket fast att vi inte alltid håller sams eller tycker samma men jag vet att hon ALLTID finns där om det verkligen behövs.


Elias ville BARA ha denna med olika sorters köksmat :)


Jag och Elias hade pusskalas på Ge Kås



Min älskade Storasyster Camilla men som e Putte för mig Love You :)


Efter Ge-kås så hade vi storträff på vänner emellan, det är mitt ideela jobb som jag har och jag gillar det redan. Jag och Lovisa har hand om 4 tjejer som går i en Ivik klass eller förberedelseklass och som inte bott i Sverige så länge. Träffade dem första gången idag faktiskt och jag gillar dem skarpt, underbara tjejer och så glada :) Så nästa tisdag ska vi fika ihop och det ser jag fram emot. Vänner emellan handlar mycket om att man ska få invandrarungdomar att komma ut lite mer och att träffa andra. Jag och Lovisa är som deras faddrar kan man säga. Jag ser detta som en möjlighet i min Cv och att jag gillar det jag gör och ser inte detta som någon onödig tid fast att det inte ger mig pengar. Första gången va vi på Liseberg och det va hur kul som helst, fast då hade vi inga grupper ännu men det fick vi idag. Elias var med idag också och han hade jätte kul för vi lekte en lek som heter fruktsallad som han gjort på skolan. Detta höll på från 17-18,15 så efter detta så skulle vi vidare till östergårdsskolan för det va föräldrarföreingsmöte med en del annat. Något som gjorde mig riktigt stolt över Östergårdsskolan och Linehed idag va att Östergårdsskolans mat tanter har vunnit Arlas tävling i matglädje villket innebar att det va tävlande från hela sverige och att just lilla Östergård vann. Vi såg en film och jag blev rikitgt imponerad hur dem lagar maten dr, att stå ett helt höstlov för att man ska hinna göra egna hemlagade biffar till barnen. Måste tillägga att maten som görs på Östergårdsskolan också kommer till Linehed, Andersberg och tillfälligt på vallås. Det visar sig också att dem bakar sitt egna bröd, att dem gör det mesta från grunden. Att elever själva ngn gång får hjälpa till med maten för att kunna ge goda råd mm. Nej jag är chockad, stolt och glad. Dessa kvinnor som jobbar i matsalen vann uppe i sthlm där dem fick priser av stora kockar som finna i sverige, nu skulle dem på middag på slottet här i halmstad. STOLT  att min son får ta del av en god mat som inte är av halvfabrikat :)

Här har ni en länk om ni vill läsa mer om detta:
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/arla/pressrelease/view/vinnare-av-arla-foods-guldko-2010-oestergaardsskolan-i-halmstad-vinner-guldko-foer-matglaedje-i-skolan-398927

Jag är med i föräldraföreningen och hoppas att jag kommer att kunna tilldela något bra iallafall. Nu är jag helt slut så ska bara lägga mig i sängen bredvid min älskade son som jag älskar för ALLTID !!!

God Natt Puss på er <3


Jaha då va denna dagen snart över

Då har man kommit hem efter man vart en runda inne hos grannen och bara softat. Haft en bra dag med lite plugg, storhandlat och vara njutit av detta härliga soliga väder :(
Kollar just nu på kanal 3 om en sekt fy vad hemskt asså att det ens får finnas i Usa men tydligen finns det till och med poliser som är med i denna sekt. Så sjuka människor det finns, men som en sociolog som man äär så tänker man ju på att detta kommer ju ifrån något. Anhöriga, miljö eller något. Man är som människa mycket lätta att manupulera (stavning?) men att vi är många som inte vill erkänna det. Vi lever efter en viss norm i samhället, och det finns ingen som kan säga att dem inte gör det. Som man läst inom sociologi att det måste finnas någon som går över normens gräns för att man ska veta vad som är fel eller rätt. Låter nog väldigt flummigt för någon som inte läser detta ha ha ha. Men det är ett intressant område tycker jag:)
Jag älskar att analysera saker och ting och att få veta hur andra människor tänker vid vissa siuationer eller beslut.

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på Tv och äta mina smörpopcorn


En av mina killar, så kär och sällskaps sjuk Älskar honom min Lillo..


God/dålig morgon till alla !!



Ja denna dagen började bra och jag var på humör men nu är jag bara allmänt deppig, att jag ibland kommer i diskussion med Igor är ju ingen nyhet för någon men att han kanske få en del skäll som vissa andra skulle behöva ha istället.  Men han får antagligen det för att jag känner mig mest trygg med honom. Har bara en känsla av att en del av mina så kallade vänner inte alls uppskattar mig som jag gör med dem och att jag faktiskt försöker göra ALLT för dem, till och med att jag kan lägga bort en del planerade kvällar med Igor för att finnas där för en vän som mår dåligt. Mina vänner som står mig jätte nära vet att jag ALLTID finns där om det e något dag som natt men ibland känns som att en del inte uppskattar detta eller inte ens tänker på detta. Jag är den människan att jag glömmer ALDRIG vad folk gör för mig och detta är något som jag ser som positivt. Jag är inte bäst på allt och jag har mina brister men jag hade nog ALDRIG fått för mig att göra en vän illa medvetet. Ibland så har jag frågat min mamma eller Igor om jag är onormal för ibland känns det så tex, att jag finns där 24-7 för alla och kan offra mkt för människor runt mig som har det jobbigt. Jag kan till och med offra för någon jag kanske inte känner så mycket heller för det ör sådan människa jag är. Jag är bara allmänt trött och ledsen idag, jag vill inte alls plugga men snart kommer min söta Lovisa så hoppas jag att jag blir på bättre humör :) En sak som gör mig stolt är att jag inte lägger ner lika mycket energi och tankar på saker som jag kanske gjorde förr, om någon ignorerar mig och mina känslor så inser jag att det är inte värt att vara ledsen för detta då denna människa inte visar någon empati. Jag tror på Karma åh jag vet att man får tillbaka allt man gör, har själv fått erfara en del :) Måste vart grymt elak nr jag va liten eftersom min mina tonårs år va hemska till en stor del iallafall. Nej nu ska jag plugga, ha en bra dag alla !!!


Plugga hela dagen bläää, har en pucko som energi :)


Jag är en aning sliten och blek idag men What Ever !!(ser typ rynkig ut)


En lugn dag & kväll


Jaha då är man hemma efter att ha varit hos grannen Emelie, bara käkat chips och snackat skit. Trevligt att man har så goa grannar som man kan träffa och umgås med. Elias har varit hos sin kompis Mikael hela dagen, han bor också granne med oss. Tanken om att flytta har vi lagt åt sidan för jag älskar min lägenhet och allt runtomkring, okej att maraton har sitt lilla "rykte" men det är snart två år sedan jag flyttade hit och har inte märkt något dåligt alls, förutom en granne som tydligen gillar att klaga på det minsta lilla. Vi har fixat lägenheten så mycket så att den känns ganska ny faktiskt, en del som faktikst sagt att det inte känns som maraton inne i lägenheten ha ha. Så vi kommer att stanna här ett bra tag till så får vi se vart vi hamnar sen :)

Har varit en lugn dag då jag bara ha slappat, så skönt att man städar och tvättar innan helgen så slipper man göra det på helgen. Så nu håller min baby på och byta lampa i Elias rum då han ska få en dimmer så man kan sänka och höja ljuset, har detta i resten av lägenheten. Ska bara ligga i soffan medans älsklingen ska göra Tacos sen soooova. IMorgon är det skolan som gäller, börjat på utvecklingsarbetet så jag och Lovisa har en del att göra nu *puuhhh*


Coola killarna....Baby med Elias och kompis !!!


Livet går så snabbt..


Jaha då var man hemma efter att varit på gympan med Elias, hämtade först min älskling Johanna och hennes son Dominiqe. Trevligt att träffa Johanna hon e bara sååå under bar tjej, jordnära så man ska vara. Vi har vart vänner ett bra tag nu eller många år och det känns som att vi alltid kommer att vara vänner. Det kan gå lång tid mellan att vi hörs el ses ibland men ändå e det som igår och det e ju så man har det med sina riktiga vänner. Johannas son och min son är födda typ samma vecka skiljer bara några dagar mellan dem och dem leker så bra ihop.



Söta Domi...Johannas son!!!



Deras Gympa grupp, Halmstad Frigymnasterna :)

Nej det jag skulle komma till är att dagarna går så snabbt och man hinner inte med. Snsrt har jag och Igpr varit ihop i 2 år, Elias är 6 år, jag e klar med min examen på högskolan i juni. Man tänker bara på hur snabbt allt har gått det är lite jobbigt med tanke på att man blir äldre, alla runtomkring en blir äldre ju. Mormor är jätte gammal nu och man tänker tillbaka till när min morfar levde och alla andra öäldre i släkten. Idag är vi inte så många eftersom mamma har inga syskon och när vi va små och firade jul och liknande så var många äldre och idag så lever nästan ingen av dem. Sen om man kollar på min son mitt kött och blod han börjar bli så stor nu, han leker med kompisar hela tiden och man hinner knappt se honom. Är det ingen mer en mig som tycker tiden går FÖR snabbt?


Ny dag & Nya tag


God Morgon allihopa..!!

Men vilket väder man vaknar till regn, blåst och bara grått bläää inte konstigt människor är depprimerade i detta avlånga land. Jag somnade iallafall ca 24 igår och har sovit så gott, drömt om att jag vart utomlands men att det var kallt och inte varmt *brrrrrr* gillar jag inte alls.

Idag så ska Elias på gymnastik kl 11, han går ju på Halmstad Frigymnaster och måste bara säga att han är duktig och my¨vket disciplinerad (för det mesta iallafall) Så tänkte bara lägga in lite foton här från vår morgon så hörs vi lite senare I HOPE.


Heeeeela gänget, Elias fullt med torkad tandkräm he he

Nyvakna


Jag & min älskade Lillo, min andra son


Jag fular mig som vanligt !!!




Hoppas ni alla får en bra dag idag trots det tråkiga vädret, mysiga söndag med ljus och bara slappe !!




Va faaaaan då

Asså jag vill verkligen göra denna sidan fin men fattar NADA ju o jag ville få in smileys o gjorde preis som det stod mendet funkar ju inte aaaaaaarg jag e nu. Ngn människa som vet hur man gör o som kanske kan lära mig el har en bra sida jag vill så gärna fixa denna sidan nu !!! Jag vill oxå kunna se hur många som besöker mig varje dag ! ???


Jag bara älskar mig själv åååh snyggve ...


Lycklighetstest, Testa du oxå

Lycklighets-testet

[x] Du har en pojkvän.
[ ] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[x] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Va bara tvungen att testa o se men det känns som detta test e gjort för någon som fortfarande bor hemma :)

Måste tacka ju



Måste bara tacka Carol som hjälpt mig att få denna design....Kram på dej<3

Mina fina män :)

MINA FINA MÄN

Älskar er så mkt <3<3<3


Tankar & Funderingar

Ja som jag skrivit tidigare så kommer jag skriva mer här på denna blogg då en del töntar klagar på mig på fb.
Igår kom en granne hit ledsen o jag satt upp till 4 inatt, känner att jag har såå många runt mig som mår dåligt o som jag vill hjälpa men kan inte. Att många runtom mig har haft ett tufft liv o då menar jag TUFFT liv, inga små bråk hemma el tappat en nyckel. Jag har lovat mig själv att ALDRIG glömma dem jobbiga åren i mitt liv. Jag e inne i en lycklig period nu där allt går bra med det mesta skola, ekonomi, kärleken och självklart den BÄSTA av allt min älskade Elias.
Fast jag e inne i en lycklig period så betyder inte det att jag glömmer hur det är att må dåligt att ha det jobbigt med olka saker, för det e tysligen många som glömmer hur dem själv har mått o tror inte detta resulterar i ngt gott.

Jag ställer upp på mina vänner för att jag ÄLSKAR dem mkt o för att jag e en sådan människa. Åhh när det gäller familjen så finns jag alltid dr med men det vet dem redan hehe. Jag är ibland tacksam för alla bråk, skrik mm jag o min mamma haft för det har gjort att vi e så nära idag. Man märker att folk på facebook reagerar o själva ser att vi har en väldigt stark relation, men det finns ju bakomliggande saker till detta.

Jag som alltid skrivit mkt på fb kommer ju minska på detta nu nr jag har min blogg, åååh den som klagar på min blogg kommer jag förgifta ned virus på dennes data ha ha ha.

Snart hoppas jag att min älskade crazy Sara, sen e det bara softa men vi hörs ikväll Tjingeling....

Ville bara visa ett fot på min sötnöt, många års vänskap och fortfarande samma!!
Finns bara en Sara thats it!!! Love her ....<3

God Morgon Sverige !!

Ville bara informera att jag har världens bästa man <3

Vill bara informera att jag har VÄRLDENS bästa man i mitt liv, tackar varje dag att just jag har haft turen att få vara med honom. Att just han e min o ingen annans, både jag & Elias älskar han MEGA !! Jag har haft många "trasiga" år i mitt liv men som jag sagt tidigare så tror jag på Karma o jag har fått tillbaka mkt av det bra jag försöker el har försökt göra. Kan man önska sej ngt mer en en underbar man o ett barn ??

Välkommen till min nya blogg!

Jaha då har man skaffat sej en blogg, detta pga att folk speciellt på Fb har klagat på att jag skiver för mkt dr. Jag valde då att starta en blogg som jag kan skriva vad jag vill hur jag vill och när jag vill GOTT !!
Det e lite svårt att fatta men det fixar nog sej tror jag, vill ju kunna svara tillbaka på mina kommentarer men fattar inte hur man gör, det e ju det som e grejen att kunna skapa en debatt här o att jag själv ska kunna kommentera tillbaka ju :) Detta kommer bli kul, och intressant hehe...men den som klagar över vad jag skriver på denna blogg SLUTA läsa då...!!!

Hörs imon Kramizzzz

RSS 2.0